2777
2789

من داداشم بچگی تیله بازی زیاد میکردیم.یسری داداشم جرزنی کرد منم با قندان زدم سرش شکستم بعدم با دستمال بستم براش😊😊😊😊😊

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

من یه بار زنداییم دعوام کرده بود منم توی دمپاییش شیشه گذاشتم و بیچاره وقتی پاش کرد کف پاشو شیشه برید 😂 البته هیچوقت نفهمید کار من بود 

شایدم فهمید اما به روم نیاورد 😕😕

دوقلوهایزیبایمادر (دخمل های خوجلم) ... منتظرتونم 💓

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما تازه اساس کشی کرده بودیم کمدمون رو نچیده بودیم منم خیلی بچه بودم بعد رفتم تو کمد دستشویی کردم برگشتم 

بیچاره مامان بابام دو ساعت خونه رو گشتن تا آخرش اثر جرم منو پیدا کردن

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 

خخخخخ ایول

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

من داداشم گواهینامه نداش میخواست بره بیرون با ماشین کلید خونه رو انداختم تو سطل آشغال یادمم رفت برش دارم تا اینکه عصر همه خواستیم بریم بیرون هنووووزم نفهمیدن چی شد

بسری با داداشم تو خونه خروس جنگی بازی میکردیم.نوبت من که شد یهو محکم رفتم تو شکمش خورد زمین یه تیکه شیشه رو زمین بود رفت تو رونشپاش پاره شد😑😑😑🙄🙄😏😏

شاید وجودم به کسی آرامش نده😏ولی همین که حضورم حرص خیلیارو در میاره بهم انگیزه میده😎😎

من بچه بودم خونمون ويلايي بود و دسشويي بيرون بود مامانم حواسش نبود دروقفل كرده بود رفته برد خونه همسايه من و خواهرمم بچه بوديم خيلي جيش و ...داشتيم وسط پذيرايي خودمونو خالي كرديم🤣🤣🤣

این چیزایی که بچها گفتن کسی از ته دل نمیخواد که شما خودت ناراحت نکن دوسم نداری شرکت نکن