2777
2789
عنوان

میخایم فردااسیاب کشی کنیم ی شهرغریب یکی به شوهرم پیام داده....

| مشاهده متن کامل بحث + 1169 بازدید | 80 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی توکلم به خداس بخداخونم خیلی خوشگل بودخاستین عکسشومیدم ولی چنان اززندگیم زدم کردن ک کلا خونروول ...

اشكال نداره عزيزم 

ميگن تو هر شري يه خيري هست به اين فكر كن كه خاست خدا بوده انشالله از اين به بعدش براتون بهتر ميشه🙏

نگران نباش گاهي اين جابجايي ها سبب خيرن 

بزار از ادماي بدخواه دور باشيد راستي سوره ي فلق رو هم خيلي بخون معنيش رو هم بخون ببين چقدر اروم ميشي 

به چيزاي خوب فكر كن انشالله از اين به بعدش خوبه عزيزم 😊 

براي ماهم دعا كن بتونيم جابجا شيم و به ارزومون برسيم 

بایدرودرروبشم باهاش فردامیبینمش اونوقت همه این حرفاروبهش میگم

آره ادل حتما مطمئن شو که واقعا اس ام اسی در کار هست یا نه.شاید میخواد محکت بزنه ببینه عکس العملت چیه شایدم کار مادرشه نمیدونم واقعا بیا توی همین تاپیکت بگو چی شد

نیازمند معجزه

پدرشوهرم ۳تازن گرفته اززن اولیش ی دختراورده مادرشوهرمن زن دومشه وازاین ۴تابچه داره و بادخترزن قبلیش میشن ۵تامادرشوهرمم طلاق داده رفته یکی دیگروگرفته ایناپدربالاسرشون نبوده مادرشوهرمم ازشواراولش طلاق گرفته ی دختراونجاگذاشته اومده ازاین شوهرش بجه دارشده وطلاق گرفته و حالادوتاخواهرشوهرامم طلاق گرفتن یکی بادوتابچه یکیم بایه بچه خ مادرشوهرمه منم تویه حیاط مشترک میشم یعنی خونموتوشیشه کردن اون یکی هم شوهرش رفتع بوداهوازاونم خونه مادرشوهرمه اونیکیم ک تازه بچه دارشده همیشه اونجاس من چیزی به اسم ارامش ندارم آخرشم اومدن زدن ناکارم کردن کل موهاموکندن

سره چی دعوا شد؟

خواهرشوهرموشوهرم سرپول باهم دعواشون شده بودشوهرمم پیغام پسغام فرستادبراش ک میدونه داره چ غلطایی میکنه فهمیده بود که یواشکی صیغه شده به دوستش‌.اونم بعداینکه شوهرم رفت سرکاربدون اینکه دربزنه واردخونه شدوشروع کردفهش دادن ک توداداشمویاد دادی منم خاستم بزنگم شوهرم گوشیوازم گرفتنوفهشم دادوگفتم حرف دهنتوبفهم گرفت موهاموکشیدوپرتم کرد توبوفه بوفه شیشش شکست ریخت روپام بعدیه رب دیدم ک بله کل خونه پرخونه این خانومم داشته منومیکشونده اینوراونورکه یهو ازحال رفتم

اشكال نداره عزيزم  ميگن تو هر شري يه خيري هست به اين فكر كن كه خاست خدا بوده انشالله از اين به ...

اره درسته پام ناقص شد ولی ازاون خونه کوفتی اومدم بیرون هیچ توخوابم نمیدیدم ازاونجا دربیام حتماسوره فلقم میخونم انشالله شماهم به خاستتون میرسین

[QUOTE=68965204]خواهرشوهرموشوهرم سرپول باهم دعواشون شده بودشوهرمم پیغام پسغام فرستادبراش ک میدونه دا ...

پسردایی شوهرم بغلم کردبردبیمارستان توحال خودم نبودم ک بفهمم چی کنم