2777
2789

سلام بچه ها من همونیم ک گفتم خواهرشوهرم زده پاموناقص کرده حالایه ماه ازاون قضیه میگذره تواین مدت خونه پدرم بودم تاالان خوب شدم میتونین تاپیک قبلیاموبخونین.حالاشوهرم وسایلامونوجم کرده شنبه قراره باربزنه بیادمنم تهرانم قراره بریم قزوین ولی چون پامونمیتونم ازش کاربکشم من نرفتم وسیله جم کنم شوهرم رفته قراربودقولنامه خونمونوکه پیش مادرشوهرمه بگیریم ازمادرشوهرم ک اونم نداد شوهرمم باهاشون دعواش شده و وسایلاروجم کرده قراره شنبه بیاره اینجاهم خونه اجاره کردیم مادرشوهرمیناهم رفتن ازخونه ک شوهرم نبینتشون ک بگه قولنامروبدین حالاکه همه کارادرست شده واسه رفتنمون ازاون خونه امروزشوهرم بهم گفت یکی بهش پیام داده ک زنتوواسه چی میخای ببری شهرغریب زنت یکارایی اینجاکرده توچطورمیخای ببری اونوتوشهرغریب نگهش داری ! البته شوهرم نگفت طرف کیه ک پیام داده بهش .من کاری نکردم هراتفاقیم ک افتاده توزندگیم من به شوهرم گفتم کلاخانواده من طوری بودن ک اصلاآزادی نداشتم۱۶سالگیم شوهرم دادن قبل ازدواج اصلادوست نداشتم الانم۷ساله ازدواج کردم شوهرم روم خیلی غیرت داره حتی توکوچه حق ندارم شلوارلی بپوشم بایدکلا مشکی بپوشموروسری ازچادرنزنم بیرونو....ازشوهرمم خیلی میترسم رواین چیزاحساسه میترسم یچی بگن بهش زندگیم نابودبشه دیشبم خوابای بدمیدیدم که اصلاتعبیرش خوب نیس میترسم آخرکاری ک میخاستیم خلاص شیم ازدست کاراوعذاباشون بخاطراین حرف یه وصله ای بچسبونن بهم زندگیموازهم بپاشونن توروخداراهنماییم کنین چیکارکنم.من این پستوبدظهرگذاشتم حالاگفتم هرچی شدشب بهتون توهمین تاپیک میگم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله كه چيزي نميشه ولي به همسرت بگو بره شكايت كنه ادعاي حيثيت كنه چون  تهمت زدن  حتي اگه اينكارم شوهرت نمنه ولي چون تو پيشنهادشو ميدي ته دلش از تو قرص ميشه

😎😎

ايشالله درست ميشه

ايشاللله امام جسين كمكت ميكنه نميزاره زندگيت خراب شه

توام منطقي با شوهرت صحبت كن

شخصيت من چيزي ست كه من هستم!اما برخورد من بستگي داره به اينكه تو چه برخوردي داري!!!
شوهرت مگه تورونمیشناسه که با چهارتا پیام نظرش عوض شه؟

منم میترسیدم نطرش عوض شه چون همیشه میدونن نقطه ضعف شوهرم اینجورچیزاس دست میزارن رونقطه ضعفش خداروشکرعصری بهش پیام دادم گفت من بهت اعتماد داشتم ک ۶ماه تنهاموندی اونجا وگرنه نمیزاشتم تنهابمونی گوربابای اونا میدونم میخان نزارن مابریم

زندگی که توش اعتماد نیست بین طرفین و با یه پیامک میخواد نابود بشه پشیزی ارزش نداره از نظر من....شوهر ...

پاپیونو خوب اومدی😂😂😂

پسرم همنفسم زندگیم همه کسم دلیل زنده بودنم عاشقتم😌
منم میترسیدم نطرش عوض شه چون همیشه میدونن نقطه ضعف شوهرم اینجورچیزاس دست میزارن رونقطه ضعفش خداروشکر ...

خب پس خداروشکر،نگران نباش گلم توکلت بخداباشه

برام دعاکنین زندگیم درست شه توروخدا...

توكل كن به خدا و واگذارشون كن به خود خدا تو اين شباي محرم هركس با ابروت بازي كرده خدا رسواش ميكنه 

بسم الله الرحمن الرحيم زياد بگو گشايش ايجاد ميشه و اميدوارم شوهرت اينقدر عاقل باشه زندگيشو با حرف كسي به باد فنا نده 

انشالله خدا و امام حسين كمكت كنن

فقط توكل كن به خدا