2777
2789
میشه بگین جنبه های مخربش چیه.نگران شدم

بله . ببینید کودکی که دیر حرف میزنه خودش متوجه مشکل خودش میشه . از یک طرف هم استرس و فشار والدین و نگرانیشون بابت حرف نزدنش ناخودآگاه استرس رو به بچه القا میکنه  و تو روان بچه تاثیر منفی میذاره . در ارتباطش با بچه های دیگه اعتماد بنفسش میاد پایین . ممکنه حتی مقایسه بشه و این کار رو خرابتر میکنه . اکثر اوقات این موارد باعث میشه کودک لجباز بشه و حتی از عمد کلماتی که بلد هست رو هم نگه !!

یه موضوع دیگه هم هست این که اگه کودک تا 4 سالگی رشد گفتار طبیعی و کاملی نداشته باشه احتمال اینکه تو مدرسه دچار مشکل بشه زیاده 

البته بچه ی شما هنوز زوده بهش فشار نیارید تا 18 ماهگی اگه به کلماتش اضافه نشد از یه گفتاردرمان مجرب وقت بگیرید راهنمایی میکنن و آموزش میدن . اگر به کلماتش اضافه شد و چندتا یاد گرفت مشکلی نیست و نباید حساسیت به خرج بدید  

یک بار ماه و قسمت من کن.. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی بابا هم نمیگفت؟

پسر من نمیگه هیچی.15 ماهشه.خیلیا استرس بهم میدن خیلیا هم میگن طبیعیه و یهو به حرف میفته.

خودم دلم به این خوشه که متوجه حرفام میشه و بقیه ی مراحل رشدش مثل راه رفتن و اینا طبیعیه

اولین کلمه اش رو چند ماهگی گفت اولین حرفش رو؟

ده ، ۱۱ ماهگی 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔