2777
2789
عنوان

صدف بیوتی 😇

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 50 پست

تقویت مژه و پوست

درست کردن دندون و زیبا کردنش

مرتبی مو

بعد به جایه لوازم ارایشی از 

بادوم سوخته و وازلین  ریمل و خط چشم

لبو و ژلاتین رژ لب

من از صدف خوشم نمیاد پیروشم نیستم ولی این کارارو میکنم

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم
گفت فیک استفاده نکنیم ن اینک کلا ارایش نکنیم🤔

اره دیگه .منم گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی میدونه چجوری میشه بدون ارایش خوشگل تر شد

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خدارو شکر هیچ وقت از مترو خرید نکردم ترجیح‌میدم آرایش نکنم تا اینارو بزنم به صورتم🤢

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
تقویت مژه و پوست درست کردن دندون و زیبا کردنش مرتبی مو بعد به جایه لوازم ارایشی از  بادوم س ...

بادوم سوخته چجوری

من موهام خیلی رو مخمه هر چی میزنم درست نمیشه همش موخوره😭حسرت ب دلم مونده موهامو بتونم باز بزارم

اره دیگه .منم گفتم تاپیک بزنم ببینم کسی میدونه چجوری میشه بدون ارایش خوشگل تر شد

هزینه ای که میدیم لوازم آرایش بدیم واسه لیزره پوست و دکتر دیگه نیاری به آرایش کردن نیست😍

نگران این نباش که زندگیت زیر و رو شود،از کجا معلوم زیر زندگیت بهتر از رویش نباشد؟؟؟!
تقویت مژه و پوست درست کردن دندون و زیبا کردنش مرتبی مو بعد به جایه لوازم ارایشی از  بادوم س ...

عیزم‌ ایدی کانالتو پیدا نکردم. میشه دوباره بذاری؟ بذار سریع بردار.

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
من خدارو شکر هیچ وقت از مترو خرید نکردم ترجیح‌میدم آرایش نکنم تا اینارو بزنم به صورتم🤢

منم تاحالا از مترو نخریدم ولی ی از بانه زیاد خریدم😂متاسفانه

حالا دیگه همه رو گزاشتم کنار فقط چنتا چیز اصلی ک دارمو میخام استفاده کنم

چقدم بعضیا بهش توپیدن واقعا ارایش یه اجبار نیست که حتما ارایش کنیم.ادم تر تمیز باشه صورتش و ابروهاش ...

اوهوم 

خوشبحال اونایی که پوست خوبی دارن

من از نوجوونی تو مطب دکتر پوستم و همچنان بی فایده

نه اصلا نفهمیدم راجع ب چی حرف میزنی😨

ی بیوتی بلاگره وسایل ارایش تبلیغ میکنه و ارایش کردن یاد میده تو اینستاگرام سرچ کن میاره