2777
2789
عنوان

خانومایی که توده در سینه داشتین و بررسی یا عمل کردین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 84451 بازدید | 87 پست
من خواهرم تو سینه ش توده داشت مال اون هم یه مقدار دردناک بود رفت دکتر و تشخیص داد که فیبروآدونومه بی خود و بی جهت عملش کرد و توده رو درآورد. درحالیکه دکترای دیگه تشخیصشون این بود که نیاز به عمل نداره عزیزم نگران نباش. ولی برو دکتر از این استرس نجات پیدا کنی. این همه استرس و فکر و خیال رو برای چی تحمل میکنی؟ برو خیالت راحت شه
خدا جونم تورو دارم و خیالم تخته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز من 24 سالم بود که متوجه شدم یه توده توسینه چپ هست، از اونجایی که کارمند دانشگاه علوم پزشکی بودم و خیلی اطلاعات داشتم، زود جنبیدم،اولش تا سه ماه بهم ویتامین ای دکتر داد ولی من رفتم پیش دکتر دیگه ای که آشنا بود چون نمیخواستم مادرم متوجه بشه و پدرم هم تازه فوت کرده بود و ایشون کل توده رو که البته از قبل هم.گفته بود خوش خیمه ولی برمیدلرم تا هیچ مشکلی نباشه، با عمل خیلی کوچیک برداشت، خوشبختانه جواب خوب بود و توده بدی نبود الان 33 سالمه
یه پسر دارم و هر ماه هم خودم سینهم هام رو معاینه میکنم. نگران نباش انشاا... چیزی نیست فقط یه دکتر خوب بروترجیحا کلنیک پستان حجهاد دانشگاهی تهران توی انقلاب که جای خوبیه، سونوگرافی میدن هیچ استرسی نداره،
همه ی توده ها که بدخیم نیستن ؛مخصوصا توده ای که درد داره احتمال بدخیمیش خیلی کمه ؛منم فیبروکیستیکم ؛بیخودی به خودت استرس نده ؛برو سونوگرافی ؛بعد می گه توده ی سادس ؛ولی همه ی خانوما سالی یه بار باید سونوگرافی برن ؛پایان خخخخخ
خدا پسرتو حفظ کنه عزیزم منم برای دومی 7 ماه تو اقدام بودم الان که این مشکل پیش اومده فعلا بهش فکر نمیکنم تا خیالم راحت شه
خدايا به خاطر وجود خانوادم و همسرم و پسرم هزاران بار شكر💖💖💖
عزیزم کاملا درکت میکنم من دو سال پیش وقتی پسرم دو سالش بود تو سینه ام یه توده حس کردم خیلی گریه کردم ولی میترسیدم برم به دکتر به کسی هم نگفتم تا اینکه اونقد بزرگ شد که شوهرم متوجه شد بعدم بزور بردم دکتر دکتر بهم گفت سه ماه بعد سنو کن و من هر بار سونو میکردم بزرگتر شد تا اینکه یه دکتری منو ترسوند گفت زود عمل شو عمل کردم جواب پاتولوژی توده خوشیخم بود