2777
2789

اگر خودتان یا اطرافیانتان از بیماری خاصی مثل مشکلات گوارشی.تیروئیدهای کم کار پرکار.دیابت نوع یک و دو.مشکلات و بیماریهای زنان و مردان.مشکلات پوست مو .و حتی اگر کودکان دلبندتان از لحاظ تغذیه ای قد و وزن مشکل داریدکافیست یه بار محصولات فوراور لیونگ امریکارو امتحان کنند تا تاثیر آن را بعد از چند بار استفاده ببینیفوراور لیونگ برترین برند امریکا که دارای بزرگترین مزرعه آلوئه ورا در دنیاست

اینجا تاپیکای تبلیغاتی ممنوعه

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه یکم راهنمای کنین من تیرئیددارم 

عزیزم تیروییدت پرکاره یا کم کار؟این برند جزو سه برند برتر امریکا با محصولات کاملا گیاهی تشکیل شده از ژل آلوئه ورا و عسل فوراور هستش.که عسل فوراور تنها عسل خالص دنیا محصوب میشه که از گلهای طبیعی و بدون کود هستش.تو هرجا از گوگل بخوای میتونی سرچ کنی و تحقیق کنی در مورد این برند.ادرس کانال هم اگه بخوای میدم که هم محصولات رو ببینی هم شماره هست اگه خواستی تماس بگیری یا از همون کانال پیام بدی.همینجام در خدمتت هستم.

این محصولات عالیه بچه ها.من خودم اول جزو خریدارهای این محصولات بودم بعد وارد کار شدم.یعنی الان یک ماهه که وارد عرصه کاریش شدم.داداش خودم سینوزیتش با هیچی خوب نمیشد کل پاییز زمستون درگیر بود ولی یه پکیج خریدم واسش کلا راحت شد بیچاره.یا دندون سیاه بچه که در اثر قطره اهن خراب شده.با چند بار ایتفاده از خمیر دندون فوراور عالیه میشه.حتی دندون بزرگترها زردیش کلا از بین میره.مام زیر بغلش برای رفع جای جراحی سیاهی زیر بغل عالیه.هر محصولی بخواید برای هر مشکلی داره.جای خریدن چند محصول که فایده ای نداره یه محصول گرون تهیه کنید ولی از کیفیتش مطمئن باشید

پرکاره ممنون میشم راهنمایی کنین

چهار تا محصوله که من براتون عکس و ویژگی رو میفرستم

امگا

مکمل غذایی فور اور آرکتیک سی امگا ۳ و ۹ فوراور یک محصول ضد التهاب و ترمیم کننده بدون جیوه :این محصول با کیفیت بالا حاوی روغن زیتون و روغن ماهی آب های سرد بدون جیوه می باشد.

🌷 تاکید میشود تنها امگا بدون جیوه در جهان میباشد که مناسب برای افراد با مشکلات انعقاد خون نیز هستند

امگا ۳، اسید چرب ضروری برای رشد و ترمیم و نیز بهبودی کلی است. تاثیرات آن شامل فشار خون پایین، کاهش لخته خون، بهبود عملکرد مغز و پاسخ ایمنی قوی تر ست.

به علاوه اسیدهای چرب سالم مواد پایه ای برای سلولها و اندامها هستند. درست همان طور که از چوب برای پر کردن سوراخهای خانه چوبی تان استفاده می کنید بدن شما به اسیدهای چرب نیاز دارد تا بریدگیها و تخریب سلول ها توسط رادیکال های آزاد که هر روزه در بدن ایجاد می شود را ترمیم نماید. اگر امگا ۳ با درمان پزشکی مناسب همراه شود به رفع بیماری، آلرژی کمک می نماید.

اگر فکر می کنید امگا ۳ کافی از رژیم غذایی تان دریافت نمی کنید (از روغن زیتون، کانولا، ماهی و آجیل ها) آرکیتک سی فور اور لیوینگ را انتخاب کنید.ترکیبات این مکمل غذایی دریایی و گیاهی کل سیستم بدن را متعادل می سازد .امگا ۳ حیاتی در تعادل با میزان امگا ۶ می باشد و این تعادل از اهمیت به سزایی برخوردار است اکثر مردم متوجه نیستند که چه زمانی باید امگا ۳ دریافت کنند ،طبق آمار ثبت شده تعادل در رژیم غذایی امگا در برگیرنده میزان سالم امگا از ۱/۱ تا حداکثر ۴/۱ واحد می باشد متاسفانه بیشتر رژیم غذایی در برگیرنده میزان ناسالمی از امگا ۶ می باشد .

قدرت باورنکردنی آنتی اکسیدان هایی چون انار، منگوستن هندی و امثال آن را با فوراور پومستین پاور تجربه کنید.بیشترین توانایی جذب رادیکال های آزاد را دارد.مفید برای مقابله با سرطان

وزن : 473 میلی گرم

قرص گارلیک

معجزه سیر با ۲۲ خاصیت مفید برای بدن را با کپسول(کپسول کاهش فشار خون) گارلیک تایم به خود هدیه کنید.کپسول گارلیک،کپسولی بی بو،حاوی عصاره سیر و آویشن است.سیر دارای خاصیت تبدیل چربی به انرژی و جلوگیری از تشکیل رادیکال های آزاد می باشد.

همچنین با افزودن ژرمانیم و سلنیوم به عنوان ماده معدنی و آنتی اکسیدان قوی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

این کپسول بمنظور رقیق کردن خون جهت پیشگیری از سکته قلبی و مغزی هم چنین کاهش فشار خون مورد استفاده قرار می گیرد

بهترین گزینه برای کمک به بهبود ویروس های گوارشی در کودکان بالای دو سال و بهبود سرماخوردگی میباشد

ای بتاکر

یک فرمول کار آمد و اساسی به همراه ویتامین های B ، A و E (بتا کاروتن ) بوده و همچنین دارای ماده معدنی سلنیوم آنتی اکسیدانی می باشد. 

آنتی اکسیدان ها درمبارزه با رادیکال های آزاد نقش حیاتی ایفا می کنند. ویتامین E سال هاست به عنوان یک ماده مغذی قدرتمند برای سلامت بینایی و پوست شناخته شده است. این محصول یک مکمل مغذی ویژه است که ویتامین A مورد نیاز بدن را به صورت بتا کاروتن تامین می کند. بدن در صورت نیاز بتاکاروتن را در طول فرآیند هضم در روده کوچک به ویتامین A تبدیل می کند. بنابراین هیچ ترسی از مصرف بیش از حد ویتامین A وجود ندارد. بتا کاروتن همچنین به عنوان یک آنتی اکسیدان شناخته می شود که همراه مناسبی برای ویتامین A و سلنیوم است 

این مکمل برای از کمک به از بین بردن انواع کیست های سینه مفید میباشد.

واسه دیابت نوع دو لب مرز هم بگین چه کنم

سلام عزیزم برای دیابت نوع دو هم چند تا محصول از کمپانی هست که عالیه.من بیماران زیادی اطرافم دیدم که پولای زیادی خرج میکنن ولی به جایی نمیرسن شما میتونید بعد استفاده از این محصولات یه ازمایش بدید و تاثیراتشو ببنید.الان براتون محصولات رو میفرستم