2777
2789
عنوان

سلام

75 بازدید | 7 پست

بچه ها من چون الان تجربه داشتم دوست داشتم اینو واسه همتون بگم .... من اخرین پریودم ۱۲ برج ۴ بود الان هر چی میرفتم دکتر میگن بارداریت پوچه ولی حالت تهوع هام شدید بود جوری بود ک دیگه نفس نمیتونستم بکشم اخرین تاریخی ک دکتر بهم داده بود ک جنینم رشد کنه پیروز بود ... وقتی رفتم سونو کرد و گفت ن ساک بارداریت خالیه .... چون لکه بینی داشتم گفت خودش میا پایین خیلی گریه کردم تا اینکه دیروز از درد و حالت تهوع داشتم میمردم مامانم بهم گفت بریم پیش دکترت ک ی قرص بهم بده زودتر سقط بشه و اینقدر اذیت نشم .... واسه اینکه برم پیش دکترم برگه سونو گرافیم گم شده بود هر چی دنبالش گشتم نبود انگار اب شده بود رفته بود تو زمین .... وقتی رفتم پیش دکترم بهم گفت تا برگه سونو نباشه نمیتونم دارو بنویسم بخاطر همین باز گفت برو سونو یکی از فامیل هامون ی دکتر بهم معرفی کرد وقتی رفم پیشش گفت واسه چی اومدی گفتم واسه سقط اومدم بهم گفتن بارداریت پوچه .... وقتی داشت سونو میکرد هیچ امیدی نداشتم یدفعه دیدم میگه جنینت تشکیل شده قلبشم ضعیف میزنه از شوکه شدن داشتم گریه میکردم اخه باورم نمیشد همین دیروز تو ساک بارداری من هیچی نبود  بخدا باورم نمیشد هنوزم دارم گریه میکنم با اینکه طبق گفته دکترم من الان تو هفته ی دهمم .... الانم جنینم سالمه همونی ک پیروز بخاطر اشتباه دکتر و سونو گرافی میخواستم سقطش کنم ...مامانم میگه کار خدا بوده ک برگه سونوم پیدا نشد و گرنه الان ی جنین بیگناه بخاطر اشتباه دکترا سقط میشد .....خیلی هاتون شاید دکتر بهتون بگه بارداریتون پوچ باشه ولی نگران نباشین منم مثه شما هر شب گریه میکردم و نا امید شده بودم ولی الان خدا رو شاکرم ..... تو رو خدا اگه چنین مشکلی واستن پیش اومد چند تا دکتر خوب برین تا مطمئن نشدین دست ب هر کاری نزنین .... امیدوارم ک همتون نی نی های خوشگل و سالم ب دنیا بیارین

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.