من رفتم فروشگاه و به گفته ي يه سري خانوماي اينجا كه ميگفتن نوار نيست واي بريد بخريد ،سريع رفتم سريع رفتم سمت قفسه هاي نوار و با اين صحنه مواجه شدم 😐تازه داشتن باز جنس خالي ميكردن قفسه اونور هم همش خارجي بود 😑پوشك هم يه عالمههه بود و همين طور دستمال كاغذي
من الانو نمیدونم ولی جمعه هفته پیش هم زنداییم هم خالم گفتن رفتن چند تا فروشگاه بزرگ ک نبوده حتی زنگ زده بودن ب مامانم ک شمام برو سر بزن اگه هست واسه مابگیر
اخه یه فروشگاه هست کنار خونمون هرجور شده جنس میاره
مامانمم رفته بود گفت سه چهار تا بسته بیشتر نبود تو قفسه ها
نتيجش هم اين شد امروز صبح تا ظهر داشتم رختخواب و پارچه هارو ميشستم
اخه اينا ضروريه! چطور ميشه نداشتشون
خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنانکه دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مىکنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانىات،اى مهربانترین مهربانان.
من خودم پریشب با شوهرم رفتیم چندجا گشتیم نبود . یا مشبک داشتن . دیگه دیروز یه دونه از داروخونه شوهرم خریده .
من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.