2777
2789
عنوان

چرا يه سريا ميگن نيست؟ 👊🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 399 بازدید | 61 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من الانو نمیدونم ولی جمعه هفته پیش هم زنداییم هم خالم گفتن رفتن چند تا فروشگاه بزرگ ک نبوده حتی زنگ زده بودن ب مامانم ک  شمام برو سر بزن اگه هست واسه مابگیر

اخه یه فروشگاه هست کنار خونمون هرجور شده جنس میاره

مامانمم رفته بود گفت سه چهار تا بسته بیشتر نبود تو قفسه ها

دیگه اینا ک دروغ نگفتن

الان ک شما رفتی حتما اوکی شده اوضاع اوردن جنس

شایعه نیس والا ب قران ب خدا ب همین ماه عزیز من هفته قبل دقیقا دوساعت گشتم و تو فروشگاه ۶ ام پیدا کرد ...

وا کدوم شخری که قحطی اومده همی الان میدونی جریان چیه انبار میکنن نمیدن تو بازار کمیاب که شد میدن تو بازار با قیمت زیاد بعضی شهرها البته 

من بزرگترين فروشگاه شهرم رفتم

اصلا ماركهاي هميشگي نداشت

ولي قفسه ها پربود از ماركهاي داغون و بدرد نخور

نتيجش هم اين شد امروز صبح تا ظهر داشتم رختخواب و پارچه هارو ميشستم

اخه اينا ضروريه! چطور ميشه نداشتشون

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
من الانو نمیدونم ولی جمعه هفته پیش هم زنداییم هم خالم گفتن رفتن چند تا فروشگاه بزرگ ک نبوده حتی زنگ ...

دقیقا منم پنج شنبه قبل خریدم .با چ مکافاتی 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉

از بس مردم حمله کردن خریدن پیدا نمیشه. 

من خودم پریشب با شوهرم رفتیم چندجا گشتیم نبود . یا مشبک داشتن . دیگه دیروز یه دونه از داروخونه شوهرم خریده . 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
وا کدوم شخری که قحطی اومده همی الان میدونی جریان چیه انبار میکنن نمیدن تو بازار کمیاب که شد میدن تو ...

من تبریزم .دیگه چیزیو ک دیدم رو ول نمکنم حرف مردمو بچسبم خودم دیدم ک نبود ...

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
قیمت نوار بهداشتی چند بود ؟؟؟؟میگن هست ولی گرون شده

من خريدم ٤٧٥٠.همون ماركي كه هميشه ميخريدم تفاوتي نكرده خيلي،يعني واقعا اينجا همه خارجي استفاده ميكنن😂

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁