سلام من با کاربری جدید اومدم تا حرفای دلمو راحت بزنم.من 22سالمه بچه ی اولم 20ماهشه و 2روزه فهمیدم باردارم.بعد از زایمان اولم شروع به ادامه تحصیل کردم و دانشجوی ترم 3کارشناسی هستم.وضع مالیمونم خیلی پایینه در حدی که نیازهای بچمو به سختی تامین میکنیم.حالا ما تصمیم گرفتیم این بچه رو به این زندگی جهنمی نیاریم و چون تازه 5 هفته هستم وهنوز قلب هم نداره سقطش کنیم.ادامه در پست بعد👇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیههای زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
عزیزم این کارو نکن بعدا چوبشو میخوری میخواستی ب زندگی جهنمیت بچه نیاری خب جلو گیری میکردی گناه اون بچه چیه ک نتیجه حواسپرتی پدر مادرشه اون بچه با بچه ۲۰ ماهت هیچ فرقی نداره اون تو شکمه این بیرون شکم
🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹 🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴 شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟