2777
2789
عنوان

سقط😢😢😢 آری یا نه؟

1156 بازدید | 145 پست

سلام من با کاربری جدید اومدم تا حرفای دلمو راحت بزنم.من 22سالمه بچه ی اولم 20ماهشه و 2روزه فهمیدم باردارم.بعد از زایمان اولم شروع به ادامه تحصیل کردم و دانشجوی ترم 3کارشناسی هستم.وضع مالیمونم خیلی پایینه در حدی که نیازهای بچمو به سختی تامین میکنیم.حالا ما تصمیم گرفتیم این بچه رو به این زندگی جهنمی نیاریم و چون تازه 5 هفته هستم وهنوز قلب هم نداره سقطش کنیم.ادامه در پست بعد👇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاشکی از روش جلوگیری مطمئن استفاده میکردی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه

عزیزم این کارو نکن بعدا چوبشو میخوری میخواستی ب زندگی جهنمیت بچه نیاری خب جلو گیری میکردی گناه اون بچه چیه ک نتیجه حواسپرتی پدر مادرشه اون بچه با بچه ۲۰ ماهت هیچ فرقی نداره اون تو شکمه این بیرون شکم

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
نکن یا نباید میزاشتی بشه حالا که شده نکن گناه داره طفلکی درس همیشه هست باور کن 😞

به نظرت بچه به دنیا نیاد بهتره یا تو جهنم به دنیا بیاد؟!اگه به دنیا بیاد و شرایط اولیه بزرگ کردنش وجود نداشته باشه بیشتر گناه نداره؟

من از دیروز چندتا چیز که تو نت نوشته بود مثل زعفرون و پونه و..شروع کردم به خوردن

اما امشب خواب دیدم روضه ی گرفتم اما نه مهمونام اومدن نه مداح

از صبح یه حال عجیبی ام

از طرفی هم میترسم چیرایی که خوردم باعث بشه برای بچه مشکلی پیش بیاد

سخت نبود درس خوندن با بچه نوزاد؟

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

چی بگم والا 

منم موافق سقطم اما شوهرم میگه اگه باردار شدی نگهش میداریم 

من اصلا اعتقادی ندارم که سقط گناهه، شاید هم باشه اما از نظر من نیست

چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه