rahelebanoo مدیر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 321 عنوان بی چک من | مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست پونزده روز از موعدم گزشته البته واس من همیشه ده روز دیرمیشدم یعنی ی ماه دهم پرویید میشدم ماه بعد بیستمالان منفیه ب نظرم فقط میخوام چی بخورم زودتر پرویید بشم پسرم هجده ماهشه خدااااایا مرحم دلم باش 1397/06/22 | 08:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
raha666 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 593 میشه طرز استفادشونو بگید دم کنم؟چقد بخورم اره.هر سه دم کرده.به ازای هر لیوان یه قاشق مرباخوری خوبه .یکم کم و زیاد مشکلی نیست.با نبات بخور.زعفرون که دیگه خودت تقریبی بریز دم کن
rahelebanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 321 اره.هر سه دم کرده.به ازای هر لیوان یه قاشق مرباخوری خوبه .یکم کم و زیاد مشکلی نیست.با نبات بخور.زعفر ... ممنون فعلا برم زعفرون و امتحان کنم خدااااایا مرحم دلم باش
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 ممنون عزیزم خالی دم کنم ب نظرتون ؟؟تاحالا نخوردم یا تو چایی بریزم من خالي خوردم ولي هنونشدم😔به نظرم خالي بخور🧐
raha666 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 593 ممنون عزیزم خالی دم کنم ب نظرتون ؟؟تاحالا نخوردم یا تو چایی بریزم زیاد فرقی نداره.چون چایی طبعش سرده .پس با چایی معتدل میشه .شاید اثرگذاریش کمتر بشه .حالا میخای با چایی و نبات بخور.نبات هم گرمه
rahelebanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 321 من خالي خوردم ولي هنونشدم😔به نظرم خالي بخور🧐 عه توام عقب انداختی تو اقدامی؟ خدااااایا مرحم دلم باش
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 نه دوتا بچه دارم.قرص میخورم ولی یک هفته از آخرین قرصم گذشته ولی پریود نشدم به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه خيلي داروهاتاثير ضدبارداري روازبين ميبرن
rahelebanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 321 زیاد فرقی نداره.چون چایی طبعش سرده .پس با چایی معتدل میشه .شاید اثرگذاریش کمتر بشه .حالا میخای با چا ... پس خالی بهتره خدااااایا مرحم دلم باش
raha666 عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 593 بالاخره دوروز پشت سر هم دمکرده بخوری نمیتونی زیاده روی کنی.مصرف لبنیات و سردی ها رو به حداقل برسونید .بهتره منتظر باشیم بدن خودش کارشو شروع کنه .
rahelebanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 321 به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه ... قرصم بده واس اونایی بچه ندارن بهترین راه کاندوم و جلوگیری طبیعیه ب نظرم خدااااایا مرحم دلم باش
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 عه توام عقب انداختی تو اقدامی؟ نه من تازه عروسي كردم يه مشكلي داشتم چون ترسوبودم اجازه رابطه نميدادم رفتم دكترليزر اماخب ميترسم با همون تلاش كم هم بشه باردارشد.
مهرفام عضویت: 1396/02/20 تعداد پست: 4629 به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه ... قرص نخور، نازا میشی...با این قرصای ضد بارداری اگه شش ماهم بخوری،تخمدانتو ضعیف و بی خاصیت میکنه.اون وقت باید میلیونی خرج کنی تا ب حالت اول برگردی.کاندوم استفاده کن و نزدبک روز تخمک گذاریت نزدیکی نداشته باش کله پدر هر چی آدم بیخیال و بی توجه ر........😎🙄
الیسا۹۷ عضویت: 1397/04/15 تعداد پست: 2459 بي بي چك چندروزبعد نشون ميده؟! برا من از ۲۶ سیکل نشون داد اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید
مهنا68 عضویت: 1395/03/05 تعداد پست: 1378 به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه ... اره منم شنیدم بعضی داروها اثر قرص رو خنثی میکنن.من بیچاره هیچ دارویی مصرف نمیکنن ولی این ماه هنوز پریود نشدم😭
rahelebanoo مدیر استارتر عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 321 اره منم شنیدم بعضی داروها اثر قرص رو خنثی میکنن.من بیچاره هیچ دارویی مصرف نمیکنن ولی این ماه هنوز پر ... منم نشدم خدااااایا مرحم دلم باش
nargeshosseini عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2025 قرص نخور، نازا میشی... با این قرصای ضد بارداری اگه شش ماهم بخوری،تخمدانتو ضعیف و بی خاصیت میکنه. ا ... اخه من قاعدگي نامنظم داشتم يه دكترگفته بودچيزي نيست يكي ديگ گفت يكم تخمدان هات تنبله حالاقرص دادبهم نميدونم چيكاركنم