2777
2789
عنوان

بی چک من

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 39 پست
میشه طرز استفادشونو بگید دم کنم؟چقد بخورم

اره.هر سه دم کرده.به ازای هر لیوان یه قاشق مرباخوری خوبه .یکم کم و زیاد مشکلی نیست.با نبات بخور.زعفرون که دیگه خودت تقریبی بریز دم کن 

اره.هر سه دم کرده.به ازای هر لیوان یه قاشق مرباخوری خوبه .یکم کم و زیاد مشکلی نیست.با نبات بخور.زعفر ...

ممنون فعلا برم زعفرون و امتحان کنم

خدااااایا مرحم دلم باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون عزیزم خالی دم کنم ب نظرتون ؟؟تاحالا نخوردم یا تو چایی بریزم

زیاد فرقی نداره.چون چایی طبعش سرده .پس با چایی معتدل میشه .شاید اثرگذاریش کمتر بشه .حالا میخای با چایی و نبات بخور.نبات هم گرمه 

نه دوتا بچه دارم.قرص میخورم ولی یک هفته از آخرین قرصم گذشته ولی پریود نشدم

به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه خيلي داروهاتاثير ضدبارداري روازبين ميبرن 

به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه ...

قرصم بده واس اونایی بچه ندارن بهترین راه کاندوم و جلوگیری طبیعیه ب نظرم

خدااااایا مرحم دلم باش
به سوال من تازه ازدواج كردم استرس دارم نكنه باردارشم باقرص خوردن ميشه چندين سال پيشگيري كرديا ن؟!اخه ...

قرص نخور، نازا میشی...

با این قرصای ضد بارداری اگه شش ماهم بخوری،تخمدانتو ضعیف و بی خاصیت میکنه.

اون وقت باید میلیونی خرج کنی تا ب حالت اول برگردی.

کاندوم استفاده کن و نزدبک روز تخمک گذاریت نزدیکی نداشته باش

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄

اره منم شنیدم بعضی داروها اثر قرص رو خنثی میکنن.من بیچاره هیچ دارویی مصرف نمیکنن ولی این ماه هنوز پریود نشدم😭

قرص نخور، نازا میشی... با این قرصای ضد بارداری اگه شش ماهم بخوری،تخمدانتو ضعیف و بی خاصیت میکنه. ا ...

اخه من قاعدگي نامنظم داشتم يه  دكترگفته بودچيزي نيست يكي ديگ گفت يكم تخمدان هات تنبله حالاقرص دادبهم نميدونم چيكاركنم