2777
2789
عنوان

مامانای کارمندی که بچه هاتونو مهد میزارید بیاید ثواب داره

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 20 پست
منم میخوام از دو سالگی بذارمش یعنی اگر من این حالتو تو پسرم ببینم میشنم های های اشک ذوق میریزم

عزیزم اولش سخته یکم. من روزای اول نیم ساعتی یه بار زنگ میزدم مهد تا حالشو بپرسم. سر کار همش بغض داشتم و نگرانش بودم. ولی بعد از یه مدت هردومون عادت کردیم. الان دیگه اگه سر کارم نباشم میزارمش مهد تا بازی کنه. نگران نباش درست میشه

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت
من دخترمو از 9 ماهگی گذاشتم و اصلا از مهدشون راضی نبودم شانس اوردم شیفت کاری همسزم تغییر کرد و تونست ...

سلام ببخشید از کجا فهمیدید دخترتون اوتیسم داره چه رفتارایی داشت دختر منم خیلی مشکلات رفتاری داره خصوصا تو جمع نمیدونم چه کار کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ببخشید از کجا فهمیدید دخترتون اوتیسم داره چه رفتارایی داشت دختر منم خیلی مشکلات رفتاری داره خصو ...

راستش زیاد مشخص نیست رفتاراش چون خفیفه (قدیم میگفتن اسپرگر به این بچه ها) دختر من دزست حرف نمیزد یعنی لغت خیلی میدونست ولی استفاده نمیکرد بردم ارزیابی اونجا نامه دادن که ببرم ارزیابی رفتاری چون علایم بیش فعالی داشت تو ارزیابی رفتاری اوتیسمش مشخص شد. 

بچه های اوتیسم خیلی با هم متفاوتن اگر میخوای بدونی بچت داره یا نه برو یوتیوب سرچ کن Autism symptoms ببین رفتارای مختلف بچه ها 

ممنونم چقدر طول میکشه عادت کنه ؟

والا بستگی به بچه و شما داره. خودت سعی کن همش با هیجان و شادی در مورد مهد صحبت کنی. همونجوری که در مورد مثلا شهربازی رفتن باهاش حرف میزنی. همش بهش بگو خوش به حالت که میخوای بری مهد. همه بچه ها مهدو دوست دارن و اینکه دیگه بزرگ شدی میری مهدو....  پسر من از روز اول تنهایی رفت داخل و نیازی به موندن من نبود ولی تا 1 هفته هر روز میرفتم باهاش. پسر دوستم که خیلی وابسته بود تقریبا 2 هفته زمان برد تا عادت کرد.

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت