2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت دز مورد جنس مخالف چیه بگو

جنس مخالف مممم

چه سوال سختی از من کردی

ب جنس مخالف فکر میکنم فقط شوهرم میاد تو ذهنم مهربون دلسوز ولی غرغرو و کنترل کننده

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
یه سوال کنم کاربیرون دوست داری یا دوست داری توخونه باشی من گزینه دومم .

من دوس دارم بیرون کار کنم تا شش ماه قبل شاغل بودم ولی با کارفرما میخواست خانومشو بیاره سر کار عذر منو خواست

خدایا خودت بهتر از هر کسی میدونی که آرزوم چیه... 
منم آهنگ گوش دادن وترک کردم آدم روانی میشه ولی اون زمان که دور نیست گوش میدادم کلیپ هندی دوست داشتم ...

من با اهنگ‌خودمو خالی میکنم خیلی خوبه مخصوصا محسن ابراهیم زاده و اهنگاش 

من دوس دارم بیرون کار کنم تا شش ماه قبل شاغل بودم ولی با کارفرما میخواست خانومشو بیاره عذر منو خواست

منم نظرمو میگم من ازکاربیرون عقم میگیره خانه داری بچه بزرگ کردن عشق منه حالم بهم میخوره برم بااین واون بحث کنم اصلا حوصلشو ندارم.

کدوم کشور؟

عزیزم من شمال آشنا دارم اونا برام فرستادن اونام نارگیل وارد میکنن روغنشو میکشن چون آشناست اصلشو داده برا مصرف خودم گرفاه بودم اما چون مصرف نکردم میخوام بفروشم

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :')🥀✨ ️