2777
2789

سلام دوستان گلم 

از خاطرات ویا سوتی های ضایع ای که برا خودتون یا دیگران رخ داده بگید . (عروسی .مهمونی .جمع دوستان. تولد . مراسم ختم .)  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابجیم رفته بود مراسم ختم بابای دوستس دوستس هی میگف دیدی بابام رفت دیدی یتیم شدم ابجیمم همش میگفته ...

🤣🤣🤣🤣

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

من يه سوتي دادم يعني كاش اونجا اب ميشدم ميرفتم تو زمين،با يه اقا پسري دوس بودم قرار گذاشته بوديم اومد دنبالم منم تيپ زده بودم واسه خودم شيك كرده بودم با پاشنه بلند داشتم ميرفتم سمت ماشين اونم داشت با عشق نگام ميكرد منم از اين لبخند شيكا ميزدم پنج قدم مونده به ماشين پام پيچ خورد خوردم زمين ولي باز با اعتماد به نفس بلند شدم خودمو تكوندم رفتم نشستم تو ماشين نه اون حرفي زد راحع بهش نه من پسره ام از اين باكلاسا بود يعني داغون شدم 😫😫😫😫😫😫

خدايا من ايمان دارم بالاخره حاجتمو بهم ميدي ❤️🙏

١-ضايع ترين و ضدحال ترينش براي من اين بود كه تو آرايشگاه ژيپون لباس عروسم جامونده بود ، لباس عروسم همينطوريش زشت بود بدون ژيپون زشت تر شد افتضاح بود به تنم زار ميزد(ازدواج اولم)

٢- مثلا خواستم جبران گذشته كنم و لباسمو شيك بردارم تو عكسها خوشگل بيافته لباسم رفتم آرايشگاه بعد آتليه اونجا متوجه شدم بند پشت لباس عروسمو كم داده بود مزوني😞

يعني از پشت نصف لباسم باز مونده بود بندش كوتاه بود🤕(ازدواج دوم)

برای اولین بار با یه جمع رودروایسی دار نسبتا خانوادگی بیرون بودیم شام.من دیزی سفارش دادم.گوشت نمیخورم کلا.بعد ازم پرسیدن چرا گوشت نمیخوری برگشتم مثل منگولا با خنده گفتم من همیشه ابشو میخورم🙁یادم میوفته میخام خودمو با روسری خفه کنم

من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد🍂❤
١-ضايع ترين و ضدحال ترينش براي من اين بود كه تو آرايشگاه ژيپون لباس عروشم جامونده بود ، لباس عروسم ه ...

كلاً لباس عروست طلسم شده بوده عزيزم 😕😕

برای اولین بار با یه جمع رودروایسی دار نسبتا خانوادگی بیرون بودیم شام.من دیزی سفارش دادم.گوشت نمیخور ...

وااااي عالي بود 😂😂😂😂

بابابزرگم که مرده بود ،مهمونااومده بودن خونه مامان بزرگم،نوار قرانی نداشتن،من بچه بودم گفتن بروببین همسایه ها کی نوار قرآنی داره خلاصه رفتم یدونه گرفتم،گذاشتن شروع کرد به خوندن،همین که همه داشتن گریه میکردن،ته نوار اهنگ هایده پخش شد  ته نوارشون اضافه اومده بود ی اهنگم ضبط کرده بودن انگار،خیلی ضایع بازی شد ولی خندیدیم

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
١-ضايع ترين و ضدحال ترينش براي من اين بود كه تو آرايشگاه ژيپون لباس عروشم جامونده بود ، لباس عروسم ه ...

🤣🤣🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره كلا بختم طلسم شده خوشگلم😔

نه عزيزم نگو اينجوري دور از جونت همه مشكل دارن انشاالله سيدالشهدا خودشون مشكل گشايي كنن ❤️🙏😘

برای اولین بار با یه جمع رودروایسی دار نسبتا خانوادگی بیرون بودیم شام.من دیزی سفارش دادم.گوشت نمیخور ...

🤣🤣🤣

1
5
10
15
20
25
30
35
40