سلام .از شغلشون راضی هستید ؟سخته ؟اذیت میشید ؟ازتون دورن ؟من عشقم سربازهراهنمایی رانندگیه من دودلم خود کادری ها همه میگن نیا شغل خوبی نبست اما چون سال بعد عقدمونه من میگم بره حداقل درامد ثابتی داره
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به نظر من که شغل سختی هست ... توی سرما و گرما باید بایستن توی خیابون و جاده ... ازین ک بعضی از مردم ما فرهنگ رانندگی ندارن و راهنمایی رانندگی رو دشمن ماشینشون و خودشون میدونن هم اگه بگذریم ... بسیار اذیت کننده هست
اینم دیگه از اون حرفا بود.آه و ناله چیه.درست رانندگی کنن جریمه نشن.به نظر من اینقد جریمه هارو باید زیاد کنن که کسی جرات خلاف کردن نداشته باشه.ورود ممنوع رو طرف تو کوچه با سرعت 60 تا میاد که چی من حال ندارم برم دور بزنم از اونور کوچه بیام داخل
مشکلی دارم ز دانشمند مجلس باز پرس####توبه فرمایان چرا خود توبه کمتر میکنند؟؟ واقعا چرا؟؟
به نظر من که شغل سختی هست ... توی سرما و گرما باید بایستن توی خیابون و جاده ... ازین ک بعضی از مردم ...
اره سختی زیاد داره میدونم اگه بره تعطیلات نداریم اما قراره سال بعد عقد کنیم اگه تو کار قبلیش تو این اشفته بازار کار نباشه خودشم اشفته میشه نمیدونم سخت درگیرم .اره بعضی مردم خیلی برخورد بدی باهاشون میکنن
اینم دیگه از اون حرفا بود.آه و ناله چیه.درست رانندگی کنن جریمه نشن.به نظر من اینقد جریمه هارو باید ز ...
به اندازه کافی زیاد هست دوست عزیز نیازی به اضافه کردن نیست کسی که بخواد رعایت کنه میکنه یه چهار راهی هست که هرکی برای بار اول ازش رد بشه جریمه میشه از بس چراغ اش بالا و تو نقطه کوره البته ربطی به مامورین نداره دوربینه ولی چند وقت پیش همین مامورین شریف حق رو نا حق کردن تو یه تصادف و طرف جای اینکه خسارت بگیره هم خسارت داد هم ماشین خودش رو درست کرد چون طرف آشنا بود
من به همسر شما کار ندارم ولی اره قانونه چراغ قرمز رو گذاشتن خال آسمون کسی که به اون مسیر آشنایی ندار ...
نمیدونم واقعا میدونی الانکه مال من سربلزه کاری نمیتونه کنه زیر نظر دارنشون اما این پلیسا با مردنن خیلی بوده که دلش نیومده خیلی جاها مردم خودشون مقصرن اما واقعلگا 200 تومن زیاده .خ پلیس با وجدان و بی وجدان داریم همه که پارتی بازی نمیکنن