2777
2789

جوک توذهنم نمیمونه

اینوچندوقت پیش ماکان بندگفت

یبار یکی میره ساندویجی میگه یه بندری بذار صداشم بلندکن😁😆

باتمام وجود به وجود پرازعشق ومهربونیت افتخارمیکنم دخترکوچولوی من❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا چرا الان ک محرمه 🤐🤐🤐

تروو خدا ول کنین محرمه گناه که نمیخوایم بکنیم شاید یکی دلش گرفته باشه با یه جوکی حرفی دلش واشه...چرا همه چیو به هم ربط میدین ینی تا 60 رو دیگه هیچ چیز خنده داری نباید بگیم. خودمم مقیدم ولی واقعا ارتباطای این مدلیو درک نمیکنم 

Nothing special...

طرف خسته از کار روزانه میزنه رو شکمش میگه:تاکی من کار کنم توبخوری؟

شکمش میگه:میخوای من کارکنم توبخوری؟!

ببخشید حال بهم زنیه  

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
تروو خدا ول کنین محرمه گناه که نمیخوایم بکنیم شاید یکی دلش گرفته باشه با یه جوکی حرفی دلش واشه...چرا ...

اره بابا روزی که بابا بزرگم مرد منو چند تا از دخترای فامیل اینقدر خندیدیم دل درد گرفتیم هنوز خاطرست واسمون

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     

Aghamon😘:

ﻣﻦ ﺁﻥ ﺑﺮﮒ ﺧﺰﺍﻧﻢ ... 🍁😔🚶

.

🐐

ﻋﻪ !!! ﺑﺰﻩ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩ 😐

ﻋﺠﺐ ﺣﯿﻮﻭﻥ ﻧﻔﻬﻤﯿﻪ ﻫﺎ 😑

ﺩﺍﺷﺘﻢ پست پائیزی میزاشتم😜

من برای دخترانم آرزوی خوشبختی میکنم مادرم هم برای من آرزوی خوشبختی کرده بود ومادرش هم برای مادرم. من یقین دارم روزی دختری ازنسل ماخوشبخت خواهدشد😔😔سایه جون مامان ساغرعمرمامان دلم برای بغل کردنتون تنگ شده خدایا منکه نشد ولی دخترام وخوشبخت کن التماست میکنم خداجون.دلم براتون پرپرمیزنه 😔😔😔😔روله بی توتک تنیام له تنیایی تنیاترم وختی یادت کفم روله جورچیلگ آگرگرم😭😭روله باوتازندگیم گشتی قربانی تماشات کم روله مگر ودیدارت دل خصه بارم شادکم😢😢