2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونی که تعبیر خواب بلد بود یوسف پیامبر و ابن سیرسن و امام صادق بودن! 

ک ب دیدار حق شتافتند

تو گوگل سرچ کن تعبیر خواب میاد بالا

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
کسی تجربشو داشته ویا میتونه کمکم کنه؟

گلم در کل فقط اینو میدونم که زایمان نجات از گرفتاری و پاک شدن گناهه اما فکر میکنم این خواب منشاء روانی داره از ناخود آگاهت گمونم که قبل اقدامتم بچه زیاد دوست داشتی یا اطرافیانت به بچه اهمیت زیاد میدادن یچیزی تو مدل خوابای منه هرکی ازین تیپ خوابا داره برا من درباره امتحانه و کنکور با اینکه از دانشگاهم خیلی ساله فارغ شدمو کنکوری. نیستم هر چندوقت یبار خواب کنکور و امتحان میبینم میبینم یا دیر میرم یا اشتباه یا میرم هیچی بلد نیستم ممکنه چیزی که گفتم باشه یا اینکه تو ناخودآگاهت ذهنت از زایمان میترسه

چون راجع به حاملگی و بیمارستان و اینا تو این دوران خیلیییی فکر میکنی و فکرت درگیره واسه همین این خوابو دیدی 

نگران نباش همین الان پاشو صدقه بنداز همه چی اوکی میشه

الانم قمر در عقرب شروع شده میگن

تو این دو سه روز صدقه زیاد بزار همه درد وبلاها دور میشن

#نه_به_لایک

میدونی من شنیدم میگن خاب برای کسی تعریف نکن چون اولین چیزی ک ب ذهنش میرسه میشه تعبیرش حالا ممکن یهو چیز خوب برسه یا چیز بد. اولین چیزی ک ب ذهنم رسید با اینکه میدونم حاملگی توی خاب یعنی غم اینه ک ممکن شما توی زندگیتون مشکل و غم داشته باشید بنظر خودتون خیلی بزرگ اما اخرش حل میشه و چیزی ب اون بزرگی نبوده

گلم در کل فقط اینو میدونم که زایمان نجات از گرفتاری و پاک شدن گناهه اما فکر میکنم این خواب منشاء روا ...

من روزای سخت خواب امتحان میبینم.مرسی عزیزم همش میترسم تعبیرشه