2777
2789
عنوان

ازدواج

444 بازدید | 18 پست

چند سال تو عقد موندین؟ و اونایی ک زیاد موندن چرا؟

تعداد رای : 29
نظرسنجی
کمتر از یه سال
16
55%
1_2سال
7
24%
2_3سال
4
13%
3 سال به بالا
2
6%

به خاطر اینکه خانواده شوهر خسته ام کرده بودن 

دیگه داشت روشون تو روم باز می شد 

می رفتم خونشون منو کم محلی می کردن در صورتی که من به اصرار پسرشون می رفتم اونجا

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حدود 4 ماه

خودم عقد 20 همسر 30 و چند ماه

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

همسرم بیست وهشت ساله خودم نوزده

یه سال سیزده روزکم عقدبودیم.

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

همسرم ۲۸ من ۱۹

۹ ماه صیغه بودیم ۳ ماه عقد

بعد عروسی گرفتیم

راهمون از هم دور بود رفت آمد سخت بود

همدیگرم دوست داشتیم با توافق خودمون عروسی گرفتیم

و تو خدای آرزوهای محالی….🧒🏻👧🏻
پس اختلاف سنیتون زیاد بوده و شوهره تقریبا همه کاراشو کرده بوده منظور سربازی و کار و... اماده بوده &n ...

بله از این نظر مشکلی نبود 

"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"

منم 6 ماه عقد بودم

خودم 26 شدهرم 29

بابام اجازه نمیده دختراش طولانی عقد بمونن

و تو دوران عقد نه اجازه میداد باهاشون مسافرت برم و نه اینکه شب پیش هم باشیم یا اینکه کلا اجازه نمیداد زیاد من برم خونشون.

شوهرم از این ماجرا خسته شد و زودی عروسی گرفت

اگه میشه یه صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید. تازه از پیشمون رفته😭