2777
2789
عنوان

دوقلوزایی

2137 بازدید | 18 پست

سلام خانما.تحقیقات ثابت کرده دم نوش برگ سنجد باعث دوقلوزایی میشه.کسی دراین باره اصلاعاتی داره؟

راستی شما دوقلودوس دارین؟

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من بايد سپرد بخدا.من قبلا عاشق دوقلو بودم.هميشه از كسايي دوقلو داشتن ميپرسيدن چكار كردين.تو دلم اب ميشد وقتي دوقلو ميديدم.اخرش كارم به اي وي اف كشيد و الان فكر ميكنم ايا خدا اصلا بمن بچه ميده يا نه!

دركل ميخوام بگم خدا خودش بايد بده.اگر بخواد ميده اگرم نخواد....

چه غريبانه تو با ياد وطن مينالي،من چه گويم كه غريب است دلم در وطنم🌷🌷🌷
آره پسر و دختر دوس دالم  مامانمم دوقولو آورده

وای خوشبحالت پس احتمال داره نی نی توام دوقلوبشه

زیبایی یه خانوم به شعور،شخصیت،حیا وطرزحرف زدنشه بقیش با یه دسمال مرطوب پاک میشه!!!!

منم شنیدم برگ سنجد رو

❤و افوض امری الی الله،ان الله بصیربالعباد❤                           (۱۵آبان۹۸)اولین فرشته کوچولوی مامان!هنوزحس شیرین بودنتو با بابایی باورنکرده بودیم که تنهامون گذاشتی،کنجدمن😔 میشه تو از خدا بخوای یه نی نی دیگه بذاره تو دل مامان؟اخه من و بابایی خیلی داریم غصه میخوریم😭(۳خرداد۹۹)خدایاشکرت که تست من مثبت شد،خداجون میشه این بار قلب کوچولوشم بزنه و سالم بیاد توبغلم،خدایا امیدم به خودته ناامیدم نکن💗(۲۱خرداد۹۹)قلب کنجدم زدخدایاشکرت که صدای قلبشو شنیدم🌷
بنظر من بايد سپرد بخدا.من قبلا عاشق دوقلو بودم.هميشه از كسايي دوقلو داشتن ميپرسيدن چكار كردين.تو دلم ...

بله درسته قبول دارم همه چی دست خداس ولی خدام گفته اگرخودتون بخواید میتونید سرنوشتتونو تغییربدین.میشه اینم امتحان کرد

منم دوقلو خیلی دوست دارم..😊ولی شنیدم سخته بارداریش 😕

مامان خودمم با خالم دوقلوان ولی جالبه بچه های هیچکدوم دوقلونشد 🤔

دختر عمه و پسر عمه‌مم دوقلوان ،بچه دختر عمه‌م دوقلو دختر پسر شدن 😍😊

🤍                                                                                باشد که روزگار بچرخد به کام‌ِ دل/ باشد که غَم  خِجل شود از صبرِ قلبِ ما 💖

دم نوش برگ سنجد باعث میشه جای یه تخمک دویا چند تخمک آزاد بشه.میتونید تو نت سرچ کنید ارتباط برگ سنجد و دوقلو زایی منکه حتما امتحان میکنم شاید خدا خواست