2777
2789

پاشدم کیک درست کردم خونه روتمیز کردم به خودم رسیدم تا شوهرم اومد دخترم تب کردشدید بردیم بیمارستان سرم وآمپول زد واسش گفت اگه تب داشت فرداباید بستری بشه ساعت 8ونیم اومدیم خونه مامانم اینا کادوآوردن واسمون به شوهرم گفتم رب نداریم رفت رب خرید گفت رب تک 15تومن بوده ماهم دستمون خالیه یه رب معمولی خریده بود اومد با چاقو بازش کنه هی دخترم گریه میکرد حواسش پرت شد درستش ورق شد من فقط چشممو گرفتم نزدیک بود بمیرم فقط خون میاومدزنگ زدم بابام گفتم باند دارید سریع بابام خودشو رسون اومد گفت چرا اینطور شده گفتم خواسته رب باز کنه گفت خب از ربا که درشون راحت باززمیشه میخریدید گفتم از کجاآوردیم اونا15تومنن الان بردش تامین اجتماعی دعاکنید بریدگیش عمیق نباشه اینم از امشب ما هنوزم شام نخوردیم اصلا ننشستیم چه شبی شد

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم واقعا ناراحت شدم 

نگران نباش ان شا الله خوب میشه 

الهی بمیرم...

و رقیه در سوگ پدر نشست.... مهربان دلشکسته ام! صبور صمیمی! مسافر غریب و کوچک من! مگر نگفتی که بابا که آمد آرام میگیرم؟ این همه نا آرامی چرا؟ مگر نگفتی بابا که آمد سر بر دامانش میگذارم و می خوابم؟   نه.... نه دخترکم نخواب. میدانم اگر بخوابی.... دیگر عمع نمیخوابد.... میدانم خواب تو .... خواب همه را آشفته میکند... نه!! نخواب دخترکم 
وای عزیزم ناراحت شدم.. دقیقا روزای خاص بیشتر حال آدم گرفته میشه 😢

آره بابا دارم دق میکننم دوشبه شوهرم هی دستش میبره چه ماهیه فرداگفتم یه مقدارپول بدیم یه آدم نیازمند هر روزم صدقه میدم

من کاربری ماماندوتادخترنازم کاربریم هرکاری کردم نیاومد بالا....

انشالله خیره منم چایی ریختم داشتم میاوردم تو سینی سور خورد ریخت سینم سوخت پوستش کنده شد حالی برام نیست

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین