2777
2789
عنوان

انالله واناالیه راجعون

270 بازدید | 12 پست

من الله توفیق

و اول مهر از رگ گردن به شما نزدیک تر بود اما نمیدیدید و باور نمیکردید

و تو چه میدانی یک مهر چیست؟

زمانی که 6 صبح ساعت ها به صدا درمی آیند

و آنچه در آسمانها و آنچه در زمین است از وحشت در هم میپیچند 

و گروه گروه به سمت مهد کودک و مدارس و دانشگاه ها رانده میشوید

و زیانکاران از ما میخواهند که آنان را به تیر ماه برگردانیم تا اندکی بخوابند

در آن زمان نگهبانان به آنان گویند آیا به شما نگفته بودیم که تعطيلات تابستانی فانیست و نوشتن مشق به زودی آغاز خواهد شد؟؟ و عذابی دردناک در انتظار شماست؟

همانا که بازگشت همه بسوی مهد کودک و مدرسه و دانشگاه... است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه که من مدرسه رو تموم کردم وگرنه الان باید میشستم عزاداری میکردم

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی

خداروشكر بچه مچه ها از ني ني سايت جمع ميشن

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

کاش واسه ما بیکارا هم دعا کینین😔

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱