2777
2789
عنوان

یه تناقض جالب بین بعضی از کاربرای نی نی سایت بیاین جالبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1419 بازدید | 208 پست
منم همینم حوصله توضیح ندارم😁😂

امروز خواستم ی جا بگم وقتی دوست داره و دوسش داری از نظر من نامحرمی معنی نداره ب خدا ترسیدم و نگفتم ولی از استرسش مثل بید میلرزیدم😂😂😂

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱
توجه کردم همیشه هستیم..کامنتم نزارم میبینم شما گذاشتی.. صبح تا شبم در حال کار خونم نمیدونم چرا انقد ...

من هميشه نظر ميذارم كلا آنلايني بدون نظر رو دوس ندارم

امروز تنبل شدم🙁

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امروز خواستم ی جا بگم وقتی دوست داره و دوسش داری از نظر من نامحرمی معنی نداره ب خدا ترسیدم و نگفتم و ...

اوووووه اگه میگفتی ترور میشدی.

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
اوووووه اگه میگفتی ترور میشدی.

نگفتم دیگه اگه کاربری قبلیم بود میگفتم و میدونستم دوستام میان کمکم نجاتم میدن وگرنه ادمی نیستم تحمل کنم حرفم تو دلم بمونه😁ولی با این کاربریم میترسم😂😂😂

امروز خواستم ی جا بگم وقتی دوست داره و دوسش داری از نظر من نامحرمی معنی نداره ب خدا ترسیدم و نگفتم و ...

من همین الان میگم 

ینی چییی واه واه واه

از روز قیاااامت بترس خواهرررم

دیراومدی میخوای زودم بری

خانم# -جلسه ای- بی اعصاب 

اینجانب یک روانشناس    هستم... اگه خدا بخواد  

بله ادم رو در رو باشه خیلی راحت میتونه جواب بده جواب بشنوه اما مجازی هرکسی ک در حد ما نیستن حرفی میزنن ک اندازه دهنشون نیست

من هميشه نظر ميذارم كلا آنلايني بدون نظر رو دوس ندارم امروز تنبل شدم🙁

یه جاهایی نظر ندم بهتره چون کلا مخالفم ..نظر بدم میدونم میان میخورنم😨😨تازه دوستاشونم صدا میزنن😉

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

حق داری والا .همچین حمله میکنن.بعدم جز خرف خودشون حرف دیگه ای رو نمی خوان ک بشنون یکریز حرفشونو تکرار میکنن

من همین الان میگم  ینی چییی واه واه واه از روز قیاااامت بترس خواهرررم دیراومدی میخوای زودم ب ...

پاهام یخ کرده از ترس😂😂

حالا زیر ۱۸ ساله ها ک میخونن منظور من محرم بودن در حد دوتا ماچ و بوسس ها جو نگیرتتون😂😂😂

2790
2778
2791
2779
2792