2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اتفاقا آفتابش خیلی خوبه من چند روزه دارم آفتاب میگیرم. من از روغن گارنی استفاده میکنم با اینکه قیمتش زیاد نیست ولی عالیه. هر سال از این روغن استفاده میکنم و راضیم. من یه روز در میون آفتاب میگیرم بعضی روزام هر روز. هر طرف بدنمو نیم ساعت میخوابم چون بیشتر بدنت میسوزه. اگه پوست سفیدی داری یه ربع بخواب هر طرف بدنتو.

عزیزم اتفاقا آفتابش خیلی خوبه من چند روزه دارم آفتاب میگیرم. من از روغن گارنی استفاده میکنم با اینکه ...

وای مرسی عزیزم. میتونی عکسش رو واسم بفرستی عزیزم برم بخرم.اره پوستم خیلی روشنه. دکتر پوست به من گفت افتاب الان کمتر اسیب میزنه

وای مرسی عزیزم. میتونی عکسش رو واسم بفرستی عزیزم برم بخرم.اره پوستم خیلی روشنه. دکتر پوست به من گفت ...

عزیزم رفتم خونه میفرستم واست. ببین اگر پوستت سفیده بیشتر از 1 ربع اصلا نخواب. چون میسوزی و پوسته پوسته میشه. بعد هی که رنگ گرفتی تایمشو ببر بالا. تمام داروخانه ها روغن گارنی دارن SPF  هم داره.