2777
2789
عنوان

سونوگرافی دکتر هاشمی عطار مشهد

4778 بازدید | 16 پست

سلام خانوما میشه یه راهنمایی بکنین!!! 

من میخوام سونوی انومالی 18 هفته رو برم پیش دکتر هاشمی عطار. ولی تلفنشونو جواب نمیدن چجوری باید نوبت بگیرم؟ حضوری بخوام نوبت بگیرم چه روزایی و چه ساعتی باید برم؟ بعد من هنوز نسخه دکتر ندارم میخواستم جلوتر نوبت بگیرم ک وقتاشون پر نشه. بدون نسخه نوبت میدن عایا؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اکو قلب جنین رفتم پیشش ،خیلی عالی بود؛حضوری نوبت بگیر

سلام عزيزم
ي سؤال
داشتي
رفتي هاشمي عطار؟
منشيش چجوري بود؟
إز لحاظ سن و قيافه و تيپ؟

خدايا خودت فندقم حفظ كن🙏
سلام عزيزم ي سؤال  داشتي رفتي هاشمي عطار؟ منشيش چجوري بود؟ إز لحاظ سن و قيافه و تيپ؟

سلام سونوشو ک هنوز نرفتم فقط وقت گرفتم. چندتا منشی داشن ولی اصل کاریه یه خانوم میان سال بودن خوش اخلاقم بودن.چطور؟

سلام سونوشو ک هنوز نرفتم فقط وقت گرفتم. چندتا منشی داشن ولی اصل کاریه یه خانوم میان سال بودن خوش اخل ...

ي مسئله اي پيش اومده برام 

برا همين 

اون منشياي ديگ چطور اونا چطور بودن؟

يعني اون ميانسال وقت ميداد به همه؟

خدايا خودت فندقم حفظ كن🙏
ي مسئله اي پيش اومده برام  برا همين  اون منشياي ديگ چطور اونا چطور بودن؟ يعني اون ميانس ...

معمولا خیلی صمیمی نیستن دیگه خیلی هم سخت نوبت میدن. ولی بد اخلاق هم نیستن. نه به من که یک خانم دیگه نوبت دادن چون سرشون شلوغه همه نوبتهارو یک نفر نمیزاره. ولی این خانمی ک میانسال بودن برو بیاشون بیشتر بود. فک کنم منشی اصلی بودن. 

معمولا خیلی صمیمی نیستن دیگه خیلی هم سخت نوبت میدن. ولی بد اخلاق هم نیستن. نه به من که یک خانم دیگه ...

عزیزم دکتر هاشمی چه جوری وقت میده اگه حضوری برم پیشش؟تا چند روز بعد وقت میده؟

عزیزم  تلفن جواب میدن باید خیلی تلاش کنی. ولی تلفنی برای یه ماه دیگه وقت میده. 

حضوری هم میتونی بری. دقیقا نمیدونم چه روزهایی هستش ولی معمولا تا ساعت ده شب ، بیمار داره. اگه نسخه داشته باشی زودتر بهت وقت میده وگرنه دیرتر.