2777
2789
عنوان

کم خوابی و بد خوابی نوزاد +کمک

296 بازدید | 28 پست

پسرم 5 ماهشه، توی روز به زور هر دو ساعت یکبار نیم ساعت میخابه اونم با صدای سشوار یا با کالسکه باید ببرمش بیرون و در بیداری همش نق میزنه، شب ها که دیگه نگو، یا با ماشین یا توی پتو تازه اگه بخابه، 11.5، 12 شب که به زور خوابید هر  یکساعت ونیم دو ساعت یکبار بیدار میشه شیر میخوره یا نق میزنه، توی خواب هم باید بهش شیر بدم، بیداره از بازیگوشیش نمیخوره، اصلا خواب ندارم، اخلاقم بد شده، شوشو بیچاره دایم بهش قر میزنم، بعضی وقتا از خستگی به بچه بیچارمم میپرم، جایی حوصله ندارم برم از بس وقتی خوابش میاد نق میزنه و نمیخابه، کسی هست شرایط منو داشته و روشی بکار برده و بچه ش خوب شده باشه، کمکم کنید خواهشا از بی خوابی دارم میمیرم

وای خدا یاد بدبختیام افتادم

منم همه اینا رو کشیدم الان دیگه راحت شدم

چاره ای نیست فقط باید بگذرونی

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انگار حرفای دلمو زدی

یکی از دخترای منم همینطوریه حالا مال من با همه ی این شرایط باید به اون یکی دخترمم برسم دست تنهام اصلا طاقت نمونده برام  

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

یاد پارسال این موقع هام افتادم ،،،خدا کمکت کنه ،،،نگران نباش به غذا بیفته خوب میشه فک نکنم تو بد خوابی کسی به پای پسر من میرسید اما الان خدا رو شکر ۱۴ماهشه شبا ۱۲میخوابه ظهر ۱۲بیدار میشه در طول روز هم یه بار یه خواب دو ساعته داره.

بچه من تقریبا اینجوری بود باورت میشه الانم دوسالشه ولی هنوز شبا بیدار میشه نق میزنه 

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.

منم همینم بچم۱۳ ماهشه هنوز همینه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بچه منم همینجوریه هرچی بزرگتر بشن خوابشون کمتره . شاید خوابش نمیاد میخواد بازی کنه ولی شما میخوای بز ...

آره گرسنشه، اما هرکاری میکنم سینه رو نمیگیره، یا یکم میگیره بعد میزنه زیر گریه، باید خوابش کنم و بهش بدم، آخه فقط یکم بعد از خوابش سرحاله و میشه بازی کرد، بعد فقط نق میزنه، یعنی بد میخابه ها بد، خیلی بد، دیگه اعصاب ندارم

واي من اينقد ميترسم بچم اينجوري بشه حاملگي پر استرسي داشتم و دارم شمام حاملگيت استرسي بودي؟

بله عزیزم کارمند هستم و پر استرس، سعی کن استرس رو حذف کنی، بعد از فارغ شدنت هم، سعی کن محیط آرومی باشی و نذاری افرادی که استرس دارن دوروبرت باشن

شبا سیرش کن تا خوب بخوابه, دختر منم شش ماه و نیمشه و بعضی شبا همش باید سینه تو دهنش باشه که بخوابه, دیروز وقت نکردم واسش غذا درست کنم, شب یه کم نون تلیت کردم تو آب خورش بهش دادم تا صبح فقط دو بار بیدار شد اونم نه واسه شیر, آب میخورد میخوابید 

قلبت را به خدا بسپار وقتی میدانی بدون حکمت او برگی از درختی نمی افتد...
بله عزیزم کارمند هستم و پر استرس، سعی کن استرس رو حذف کنی، بعد از فارغ شدنت هم، سعی کن محیط آرومی با ...

من شوهرم گاهي تو اين دوران ميره رو اعصابم

يا شرايط خودم 

اوايل تهديد ب سقط

الانم هماتوم

مگه ميشه ارامش داشت

دست خودم نيس اصلا

كاش اينجوري نبود شرايطم

خدايا خودت فندقم حفظ كن🙏