2777
2789
عنوان

خرید جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1265 بازدید | 76 پست
تهران. ضمانت نامه دارن آخه

تو مشهد ک کلا نمایندگیا سامسونگ و ال جی ک بستس..یا اگ بازم باشه هیچیی نمیفروشن..سامسونگ فقط جارو برقی

ایناییم ک تو بازاره میگن گلدیران ضمانت نمیکنه

من سامسونگ دارم ۶ساله.جاریم هم داره.هردو راضی هستیم.اتفاقا خدمات پس از فروشش بهتر از ال جیه 

لاستیک لباسشویی جاریم پاره شده بود اومدن سریع درست کردن ولی خالم که الجی داره اومدن ولی بعداز یه هفته براش درست کردن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با افتخاررر یخچال ایرانییی خریدم🌷😎 از من نشنیده بگیرین ولی پولمون ب خارجی نمیرسید😂

خخخخ ماهم با افتخار ماشین لباسشویی ایرانی گرفتیم

وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣   وزن الان ۷۳/۵۰۰😊  وزن هدف ۵۹🤗

من میگفتم خوبه وام ازدواجی رو 15 کردن میتونم باهاش وسیله های مورد نیاز بخرم چون یخچال و کولر و فرش وسایل چوبی بر عهده داماده بقیش عروس با 20 تومن درست میشد ولی حالا نریم وام 15 تومنی رو بخریم سنگین ترینیم

هفت ودویست

خوش ب حالت که 7200 فقط پول لباس شویی دادی و تونستی بدی. من در حال حاضر از  کل پولم 6 تومن مونده و منم و  یه عالمه وسیله های مونده از جمله مبل و تخت  :/ بدبخت شدم رفت:(

دوستان لطفا برام صلوات بفرستید مشکلم حل شه❤

من چهار سال عقدم .حالا که میخوام جهاز بخرم یهچال و ماشین لباسشوییی گرون شده یا اصلا نیست چه خاکی تو سرم بریزم خسته شدم ؟؟؟؟ماشین لباسشویی ال جی میخوام میگه 7 میلیون سایدشم 22 میلیون شده 

کسی جایی سراغ داره آدرس بده که با ضمانت گلدیران باشه و قیمتتش خیلی فضایی نباشه ؟

چشم از پنجره بردار .منجی در آینه هست.
تو مشهد ک کلا نمایندگیا سامسونگ و ال جی ک بستس..یا اگ بازم باشه هیچیی نمیفروشن..سامسونگ فقط جارو برق ...

ن چند روز پیش ال جی رو از امین حضور گرفتم اصل کره گفت ضمانت گلدیران میخواهی یا گلد سرویس من گلد سرویس گرفتم

البته قیمتش  تقریبا دو برابر نمایندگی 😢😢😢

خدایا مرسی که هستی 
من میگفتم خوبه وام ازدواجی رو 15 کردن میتونم باهاش وسیله های مورد نیاز بخرم چون یخچال و کولر و فرش و ...

من رفتم چهار تا کارتن خریدم وسایل برقی شد ده تومن. بقیشو نمیدونم از کجا بیارم

هر چیز که در جستن آنی،آنی 
ن چند روز پیش ال جی رو از امین حضور گرفتم اصل کره گفت ضمانت گلدیران میخواهی یا گلد سرویس من گلد سروی ...

هیچ جنس اصلی وجود نداره. کاسبا این چیزارو میگن که جنس گرونترشونو بندازن

هر چیز که در جستن آنی،آنی