2777
2789

گلوم به زور میتونم آب دهنم رو قورت بدم و سرم درد میکنه ،چیکار کنم که هم به جنین آسیب نرسه و هم زودتر خوب شم 

میشه برای سلامت نی نیم یه صلوات بفرستید 

خیلی از داروه‌ای گیاهی الان برات مضره وگرنه معرفی میکردم.  آب عسل با لیموی تازه بخور. آب سیب تازه بگیر بخور.

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرص جوشان ویتامینc بخر بهتر میشی

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

سرما خوردگی معمولی با آموکسی سیلین هیچ ضرری نداره نشاسته درست کن گلوتو صاف میکنی عسل و آب لیمو هم خوبه

رابطه ایجادکن ولی واردرابطه کسی نشو حیوانات هم به جفت یکدیگر کاری ندارند

سلام عزیزم سعی کن گلوت رو مرطوب نگه داری تا خشک نشه و تحریک بشه واسه سرفه

مثلا شیر گرم کن بخور

آبجوش عسل لیموترش

آب نمک قرقر کن

اسپری بینی بزن عفونت گلو رو از بین میبره

هر روز بیشتر از دیروز دوستت دارم..گویی در قلبم بروزرسانی میشوی🤗😍
مطمئنی قرص جوشان خطر نداره ؟

من سرما خوردم دکتر تجویز کرد برام. میخوای نخور. 

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...

فرنی 

شیر برنج 

عدسی 

سوپ سبزیجات 

دال عدس هم عالیه 

اینارو بخور سریع خوب میشی 

چوربا ترکیه ایی یا سوپ ازوگلین 

برنج نصف پیمانه

دال عدس یک پیمانه

بلغورگندم نصف پیمانه 

آب مرغ یا گوشت میتونی بجاش گالینابلانکا بزنی 

نمک زردچوبه  

اینها رو باهم میزاریم حسابی باهم له بشه بعد تو تابه جدا پیاز داغ کرده و رب سرخ میکنیم و حرارت را خاموش میکنم ودرآخر نعنا میریزم و به مخلوط مواد اضافه کرده و با آبلیمو پولبیبر یا فلفل صرف شود.

منم هفته 32 هستم و سرما خوردم گلوم عفونت کرده آبلیمو و عسل فقط میخورم چون خیلی شدید نیس . ولی اینطور که میگی آب دهنتو قورت میدی گلوت درد میگیره و یا چرک نکرده آنتی بیوتیک یا همون چرک خشک کن اصلا نخور آب نمک اصلا قرقره نکن چون فقط بدتر میشی . در کنار بقیه توصیه دوستان آبجوش با عسل حتما بخور

و خدایی که بشدت کافیست