2777
2789
عنوان

دو کلوم حرف حساب (۳) 💡

688 بازدید | 72 پست

سلاااااام...سلاااااام، شب تون بخیر.

خب بازم اومدم از فمینیسم براتون بگم...ایشالله که خوشحال شده باشین نه که بگین اه باز این اومده و فلان 😂.

بازم به سیاق تاپیک های قبلی میرم سراغ یه سری نکته بعد شروع میکنم:

🚩برای اینکه بهتر با این موضوع و کلا فمینیسم اشنا بشین بهتره که تاپیک های قبلی رو بخونین، اگرم خوندین که ماچ محکم به لپ تون.

🚩مطالب از چندین و چند کانال برداشت شده و من در بعضی موارد چیزایی رو کم و زیاد کردم یا تغییرات کوچولویی دادم. تو آخرین پست هر تاپیک منابع رو ذکر کردم.

🚩مطالب اماده ست و من بعد کپی پیست کردن سریع میام جواباتونو میدم.

🚩لطفا و خواهشا اگر تاپیک براتون جالب نیست یا اساسا از ریشه و بنیاد خوش تون نمیاد حرفی در این زمینه بشنوین خیلی راحت سر به تاپیک های دیگه بزنین. نیازی به عصبانی کردن خودتون نیست!

🚩خیلی دوست دارم که نظرات و کامنت هاتون رو بشنوم هر چی متفاوت تر...بهتر! ( اما خب صددرصد با رعایت آرامش و ادب دیگه 😘)

🚩به عنوان اخرین نکته...خیلی دوست دارم بدونم که موضوع مورد علاقه تون چیه و دوست دارین مبحث بعدی تو فمینیسم چی باشه.

بریم؟؟؟

📍ساکن سرزمین پیتزا و پاستا 🍕 🍝 🇮🇹

◽کلیشه های جنسیتی ◽

خب...خب بازم با سوال شروع میکنم (😂🙈).چه کلیشه جنسیتی ای بار ها و بار ها خود شنا رو تو زندگی آزار داده؟ کی خواستین از اون خط قرمز نامرئی که بی خود و بی جهت دورمون کشیده شده عبور کنین؟ اصلا چیزی یادتون میاد یا میدونین شامل چیا میشه؟

همون جوری که قبلا گفتم مطالب بسیار بسیار زیاد و بسیار به هم پیوسته ست مثلا من تو تاپیک قبلی از ادبیات سکسیسم گفتم و مثال هایی که روزمره زیاد به گوش مون میرسه...حالا تمام اون مثال و ادبیات یه گذری هم میزنن به بحث کلیشه های جنسیتی.یعنی چی؟ چطوری؟ خب...ببینین مثلا جوک و شوخی هایی که خیلی خیلی زیاد تو فضاهای مجازی این دست و اون دست میشه و اتفاقا خیلیم مورد استقبال قرار میگیره مثل :          

_یه روز یه دختره...

_دختر است دیگر...

_شوخی هایی تو زمینه عدم توانایی زنان تو رانندگی و تعمیرات و مکانیکی و...

_اشاره واضح به اینکه دختری بانمکه که خنگ باشه

و...

و خیلی موارد دیگه که اونا رو تو قسمت های دیگه میگم. همه ی این شوخی ها ریشه در ادبیات سکسیسم و کلیشه های جنسیتی داره. کلیشه هایی که تماما از طرف جامعه ی جنسیت زده ( و نه حتی مردسالار که اینم میگم بعدا) تحمیل میشه.

کلیشه های احمقانه ای که واضحا میگه هیچ زنی رانندگی خوبی نداره یا سر از سیاست یا کار های فنی و مکانیکی در نمیاره و وحشتناک تر اینکه هیچ دختری علاقه به ورزش یا فوتبال نداره مگه اینکه عاشق تیپ و قیافه بازیکنی شه!!!

قطعا و یقینا هستن کسایی که میرسه به اینجا میگن : ای بابااااا...مث که حالت خوش نیستا.این فقط یه شوخیه! جدی نگیر!

و اصلا نمیدونن و توجه نمیکنن که چرا هیچ وقت برعکس این شوخی ها رواج پیدا نمیکنه؟! یا اصلا تاثیر دراز مدت این جفنگیات روی فرهنگ و رفتار و عکس العمل پیر و جوون و بچه و مرد و زن این مملکت چیه؟!

به هر چیزی نخندیم....به خودمون نخندیم!

تو ثمین نیستی احتمالا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یه چیزی بگم مثلا من اگه بخندم بم میگن زشته نخند این کارونکن ...ایناکدوم دستن

افرین دقیقا...دقیقا اینا هم جزو همون رفتار ها هستن.

مثلا دختر خوب بلند نمیخنده یا هیس پسر که گریه نمیکنه!

ثمین؟؟؟ نمیشناسم ش متاسفانه ایشونم تو همین زمینه مینوشتن؟  نه من سحرم 😊

بله خیلی هم جنجالی بود😕

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

حالا برای بخش دوم میرسیم به رفتار ها...

تعریف فمینیسم چی میگفت؟ میگفت برابری جنسیتی...متاسفانه تو زمینه کلیشه های جنسیتی هم برای زن و هم برای مرد تعاریف احمقانه از پیش تعیین شده ای هست...

بر طبق هیچ تحقیق و مدرک و دلیل علمی و روانشناختی ای زنان باید...توجه کنین باید مظهر لطافت ،عطوفت، فداکاری، کدبانویی،احساساتی، زیبایی، مهربانی و....اگر بخوایم به ویژگی های منفی اشاره کنیم....حسود،اهل غیبت، اهل بریز و بپاش، چشم و هم چشم بین و...

و مردان هم عمدتا اهل رقابت،قوی، نیرومند ،شجاع، نترس، نان اور خانه، کوه و...

و صددرصد ویژگی منفی شون هم میشه...پاش بیوفته زیرابی میرن، احساساتی نیستن، عاشق سک.س و...

دوست دارم بدونم چقدر راجع به این موارد خوندین و اصلا توجه کردین که چه میزان از این صفات اکتسابیه و از همون بدو تولد تا بزرگی...تو تمام مراحل رشد و تربیت بچه...به طور خودآگاه و خیلی اوقات ناخوداگاه بهشون از اطراف تحمیل میشه؟؟؟

چرا و واقعا طبق کدوم مقاله علمی این مطلب به اثبات رسیده که زنان تو رشته های ریاضی و منطقی ضعیف تر از پسران؟ یا همین طور زور و بازو و قدرت کار کردن شون؟ دقت کنین که معنی حرف من فشار اوردن و یا تلاش برای *مردانه شدن* نیست! چون فورا این سوتفاهم پیش میاد.حرف من کنار زدن اوهام و شایعات بی اساس درباره توانایی های زنانه!

افرین دقیقا...دقیقا اینا هم جزو همون رفتار ها هستن. مثلا دختر خوب بلند نمیخنده یا هیس پسر که گریه ن ...

راس میگی..مثلا بخندم میگه نخندفلانی صداتوشنید یاشبا حرف بزنم حالا بگیم بخندیم میگن حالا مردم فکرمیکنن اینجا چه خبره!!!منم میگم مثلا چه خبری میخواد باشه ...نمیدونم والا ولی آدم اذیت میشه صبرم حدی داره من خودم مواظب خودم هستم چی خوبه چی بد دیگه حوصله ندارم یکی هی بم بگه.

جنجالی مثبت یا منفی ؟ 😂😕

منفی😑

حالا برای بخش دوم میرسیم به رفتار ها... تعریف فمینیسم چی میگفت؟ میگفت برابری جنسیتی...متاسفانه تو ز ...

آره مثلا میگن دختراینکارونمیکنه بایداون کاروکنه...

چقدرم ازآدم انتظارات دارن ازپسرااین همه انتظار ندارن والا

در ادامه پست قبلی اینو بخونین...

goo.gl/cngQrR

زنان بیش‌تر کار می‌کنند یا مردان؟

برای پاسخ به این سؤال که آیا زنان بیش‌تر کار می‌کنند یا مردان، مطالعات مختلفی انجام شده است که بسیاری از آن‌ها تاکنون نتوانسته‌اند پاسخ دقیقی ارائه کنند. برای مثال در سال ۲۰۱۵ میلادی، گزارش‌ها در ایالات متحده آمریکا حاکی از آن بود که مردان ۴۲ دقیقه بیشتر از زن‌ها در روز کار می‌کنند. گرچه که در کار خانه زن‌ها بر اساس آمارهای موجود ۳۰ دقیقه در روز بیش‌تر از مردان فعالیت دارند.

اما برای پاسخ دادن به این سؤال، باید نحوه و کیفیت کار هم تحلیل شود.

جالب‌ترین تحقیق در این زمینه، پژوهشی است که نشریه "فوربس" نتایج آن را در سال ۲۰۱۳ منتشر کرد. از این تحقیق که از سوی موسسه "پنمن" انجام شد، نتیجه دیگری حاصل شد. این تحقیق ۲۴۸ کار مختلف را در بخش‌های مختلف اقتصادی از جمله خدمات مالی، تولیدات، خدمات بهداشتی، و انرژی بررسی کرد.

در بخشی از این تحقیق، مردان و زنان یک کمپانی زیر نظر گرفته شدند که تمام آن‌ها با کامپیوتر کار می‌کردند. زمانی که فیلت.ر روی مانیتورها گذاشتند، در یک بازه زمانی۱۰ دقیقه زنان ۴.۹ دقیقه و مردان ۴.۳ دقیقه کار کردند. وقتی فیلترها را برداشتند، برای همان بازه ۱۰ دقیقه‌ای، زنان ۲.۵ دقیقه و مردان ۲.۱ دقیقه کار کردند. وقتی ساعت استراحت رسید، ۵۲ درصد مردان کار را رها کردند، در حالی که ۳۸ درصد زن‌ها کار را رها کرده بودند.

جالب‌ترین بخش این مطالعه مربوط به زمانی است که محقق این مطالعه یک زن بود، که در این مواقع مردان کمتر کار می‌کردند. زمانی که محقق این مطالعه و نمونه مورد مطالعه هر دو مرد بودند، متوسط کار مفید در ۱۰ دقیقه، ۳.۶ دقیقه و زمانی ‌ که یک زن محقق بود و نمونه مرد بود، متوسط کار مفید ۲.۸ دقیقه گزارش شد. زمانی که محقق و نمونه هر دو زن بودند، چهار دقیقه کار مفید انجام دادند.

◽خب حالا خودتون چه نتیجه ای میگیرین؟

آره مثلا میگن دختراینکارونمیکنه بایداون کاروکنه... چقدرم ازآدم انتظارات دارن ازپسرااین همه انتظار ن ...

دقیقاااااا...😑😑😑😑😩😩😩