2777
2789
عنوان

داستان جدید من و خانواده شوهرم

783 بازدید | 22 پست

سلام

یه ماه پیش که میخواستم جاری دار بشم

و همه ناراحتی هایی که از خونواده شوهرم داشتم تو سرم چرخ میخورد

سر اینکه چرا خرید عقد رو نشونم ندادن باهاشون واسه اولین بار دعوا کردم.مخصوصا با خواهر شوهرم که دعوامون بالا گرفت.

دقیقا دو روز قبل از عقد.

و شوهرم هم باهاشون برخورد کرد چون اونم از دستشون ناراحت بود که چرا خوشیاتون واسه خودتونه ناراحتیاتون واسه ما.

بالاخره عقد رو رفتیم

الان 20 روز از عقد میگذره و ما دو بار رفتیم خونشون. و خواهر شوهرا باهام سر سنگین هستن.

منم همینطور. 

و میدونم که دیگه روابطمون مثل قبل نمیشه

و اصلا هم از این بابت ناراحت نیستم

اما با جاری جدیده خیلی خوبیم با هم

اونا هم داره زورشون میگیره

گفتم که تو جریان باشید

😆😆😆

خدایا آن ده که آن به

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون جان تو واستاده بودم ببینم ماجرات با جاریت به کجا میرسه بعد لالا کنم خخخخ

منم از نگرانی تا الان خوابم نبرده بود , الان با خیال رااااحت میخوابم

تیکر کاهش وزن تا شب یلدا 😍😍😍💪💪💪     گروه آبی : وزن شروع 75 , وزن فعلی 65 , وزن هدف 50
میون جفتتون رو بهم میزنن😓

منو جاری رو؟

تازه امشب که خونه مادرشوهرم بودیم جاریمم اومده بود

شوهرم و برادرش برنامه سفر ریختن جلو بقبه

منو جاریمم تو برنامه ریزی سفر شرکت کردیم و خوشحال بودیم

به بقبه هم نگفتیم که شما هم بیاین

اونا هم فک کنم خیلی حرص خوردن

خدایا آن ده که آن به

واقعا زندگي خيلي سخته چرا واسه خودتون سخت ترش ميكنين داستان درست ميكنين به نظرم اصلا جاي درگيري نداشت يك لحظه فكر كن دوست نداشتن نشون بدن چرا اين حق رو نميديد بهشون 

من سه تا برادر شوهر دارم يك جاري داشتم كه رفتن خاستگاري واسه دومي جاريمو بردن موقع درست كردن وسائل شب يلدا بازم از جاريم خواستن به جون بچه هام سر سوزن دلگير نشدم اينقدر رفتارش طبيعي و شيك بود الان دوسال ميگزره از همه عزيز تر شدم 

زندگي عادي رو انجام بديد خيلي زمونه بدي شده به زور نفس ميكشيم سخت ترش نكنين 

با جاریت خوب و صمیمی باش. اما هرگز هرگز هرگز بدگویی خانواده ی شوهرت رو پیشش نکن. از اون هم بدگویی کرد حرف رو عوض کن.  و بعد اینکه خواهشا روابطت رو با خانواده ی همسرت درست کن . چون اونا هم خانوادتن مثل خانواده ی خودت