2777
2789
عنوان

مادرشوهرم اصراررر داره ک میریم خرید خرید های منو حساب کنه😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 2796 بازدید | 75 پست
واااي چقد بدد 🙁🙁 از شوهرت بخواه حسابشو از پدرش جدا كنه مرد بايد مستقل باشه 

عزیزم شاید شما اشتیاه متوجه شدی

شوهر من کاملا مستقله

الان پدرشوهرم کم کم کناره گیری کرده و همه حساب کتابا افتاده گردن شوهرم

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به شوهرت بگو مدر امدش مستقل کن و مشخص.مادرشوهرت خیلی خوبه ولی ادم نمیتونه بگه فردا چی پیش میاد

ببین ما اصلا نمیتونیم جدا بشیم چون کلا باهمن

من هرچقدر توضیح بدم چون تو شرایطمن نیستین نمیتونین درک کنید

در این زمانه بی هیاهوی لال پرست                                    خوشا ب حال کلاغان قیل و قال پرست                               چگونه شرح دهم لحظه ،لحظه خود را                             برای ای همه ناباور خیال پرست😊
عزیزم شاید شما اشتیاه متوجه شدی شوهر من کاملا مستقله الان پدرشوهرم کم کم کناره گیری کرده و هم ...

ميدونم عزيزم متوجه هستم ولي بازم بنظرم حساباشون جدا باشه بهتره

البته خودتون بهتر ميدونيد مصلحتتون چيه 😊

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
چرا  انباریتون یکی باشه؟خیلی جالبه.سختت نیست؟

ما خونمون ۴ طبقس کنار بالا پشت بوم ی انباری بزرگ درست کردیم مثلا پدرشوهرم یا شوهرم هر وقت وسیله ها تموم بشه میرن همه چیزو کارتونی میگیرن میارن و شراکتی استفاده میکنیم تر دو خانواده هر وقت چیزی تو خونه تموم بشه از اومجا برمیداریم

شایدبه خاطرعدم تجربه این کارومیکنه تا یه وقت کلاه سرت نره وحواسش بهت باشه باتوجه به اینکه مادرشوهرت ...

واا يعني چي كلاه سرت نره؟ مگه بچه است كلاه سرش بره؟

قصد دخالت ندارم ولي بنظرم ميخواد بگه همه كاره منم 

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
چرا  انباریتون یکی باشه؟خیلی جالبه.سختت نیست؟

گل من ایناکارشون شریکیه تویه خونه هم هستن خرید برای خونه ها هم از یه حساب میشه بنابراین یه انبار مواد دارن که خرید های کلی تر اونجامیزارن که هروقت احتیاج شدبردارن فرقی نمیکنه کی بیشتربرداره کی کمتر چون هزینه ازیه جا میشه ما ازاین مورد چندتا داریم توفامیل بدون هیچ کدورتی باهم هستن

خواهر من سر این مساعلا زندگیش از هم پاشید 😔😔😔😔😔تورو خدا به بعضی ادما زیاد رو ندین اختیار زندگیتونو دست میگیرن بعد شما کفری میشی سر شوهر خالی میکنی بعد هردو از غر غر های هم خسته میشین و مهر از بین میره و نفرت جاشو پر میکنه نه# به مادر شوهر

فدای دو دلبرم ❤دخترم  و💙پسرم