2777
2789
عنوان

کیا بچه بودن جیش کردن جاشون بیاین تعریف کنین بخندیم

| مشاهده متن کامل بحث + 26819 بازدید | 128 پست

یه بارم تو کلاس بودم دوم ابتدایی بودم از معلم اجازه گرفتم برم دستشویی نزاشت منم همونجا آبیاری کردم فرستادنم رفتم خونه شلوارمو عوض کردم برگشتم مدرسه حالا تو کلاس بچه ها میخوندن نی نی نی نی چرا جیش کردی شلوارتو چرا خیس کردی منم عینه اسکلا وسط میرقصیدم کلا رابطه خوبی با خجالت نداشتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه شبم دیگه خانمی شده بودم و برام خواستگارم میومد حتی😶😶😶😶😶😶

نصف شب دیدم تشکم خیسه ...رفتم تو حیاط و رویه تشکو شستم 

خودشم انداختم رو نرده 

دیگه دم صبح بشور و بسابم تموم شد🙄

هر چه تبر زدی مرا زخم نشد جوانه شد 
یه بارم تو کلاس بودم دوم ابتدایی بودم از معلم اجازه گرفتم برم دستشویی نزاشت منم همونجا آبیاری کردم ف ...

ایول این خیلی باحال بود 😂😂😂😂😂

تو ماهی و من ماهی این برکه کاشی.... اندوه بزرگیست زمانی که نباشی😔
یه شبم دیگه خانمی شده بودم و برام خواستگارم میومد حتی😶😶😶😶😶😶 نصف شب دیدم تشکم خیسه ...رفتم تو ...

😀😀😀😀😀😀منم بعضی شبا میشستم پهن میکردم حتی یه بار شامپو فرش هم کشیدم. به تشکم

من یکبار تجربش کردم

هفت سالم بود تو ماشینمون خواب بودم،داشتم خواب میدیدم دستشویی دارم سریع دویدم تو دستشویی شلوارم کشیدم پایین،نشستم همین لحظه بود که حس کردم زیرم داغ شد از خواب پردیم😄😄😄😄😄دیدم ای دل غافل خواب و واقعیتو با هم قاطی کردم😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
یه شبم دیگه خانمی شده بودم و برام خواستگارم میومد حتی😶😶😶😶😶😶 نصف شب دیدم تشکم خیسه ...رفتم تو ...

😧😂😂😂😂

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم

من تا ۱۱ ، ۱۲ سالگی😎

ریا نباشه  یه بار تو عقد تو بغل شوهرم شاشیدم  تو خواب😆😆😆😆

وااای هنوزم  بهترین خاطرش از منه😂😂😂😂

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
یه بارم تو کلاس بودم دوم ابتدایی بودم از معلم اجازه گرفتم برم دستشویی نزاشت منم همونجا آبیاری کردم ف ...

اینو وقتی تو تاپیک هاری تعریف کردی برای شوهرمم خوندم،انقد دوتایی خندیدیم که روده بر شدیم😂😂😂😂

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍
من تا ۱۱ ، ۱۲ سالگی😎 ریا نباشه  یه بار تو عقد تو بغل شوهرم شاشیدم  تو خواب😆😆😆😆 وااا ...

😂😂😂😂😂😂😂

میرسد روزی که بی هم میشویم..یک به یک از جمع هم کم میشویم..میرسد روزی که ما درخاطرات..موجب خندیدن و غم میشویم..گاه گاهی یاد ما کن ای رفیق..میرسد روزی که بی هم میشویم