2777
2789

ماشاالله خیلی ضریب هوشیش بالاست و حتما یه روانشنان ببریدش تا طریقه ی صحیح اموزش و شکوفا شدن استعدادش رو بهتون اموزش بده  

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه يه ماهه چيزي مگه ميگيره كه مال شما كتاب گرفته ؟

اينكه يه بچه زود به حرف بيفته بنظر من چيز خارق العاده اى نيست

من خودم خيليييييي زود حرف زدم كلى هم شعر بلد بودم

ولى نابغه نشدم والا !!! 

جديدا چقدر كاراى بچه ها زير ذره بينه

هر كار معموليشون هم كلى پر و بال داده ميشه

منم بچگیم عین دختر شما بود الان اول راهنماییم بهم میگن باهوش حالا بستگی داره تصورتان از باهوش چی باش ...

حالا واقعا باهوش بودی؟ خروجی هم داشت این هوشت؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

چجوری وقتی هنوز ی ماهش نبود کتاب زیر دستش بود؟؟؟ اون موقع مگه میفهمید کتاب چیه😳😳😐😐

بله عزیزم ی سری کتابای مربوط ب نوزادان هست ک زیر سه ماه  صفحاتش فقط رنگ هاس بعد سه ماه اشکال هندسی هم اضافه میسه وایه تقویت هوش نوزاده

بله عزیزم ی سری کتابای مربوط ب نوزادان هست ک زیر سه ماه  صفحاتش فقط رنگ هاس بعد سه ماه اشکال هن ...

اسمشون رو میگی لطفا

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
دختر منم تقریبا اینجوریه. البته کوچیکتر از دختر شماست. مثلا ۱۸ ماهگی نه تنها کامل حرف می‌زد تموم اشک ...

کلاس زبان انگلیسی میره؟

چند سالشه؟

آنان که به روزگار ما خندیدند باشد که به روزگارشان گریه کنیم 
دختر منم تقریبا اینجوریه. البته کوچیکتر از دختر شماست. مثلا ۱۸ ماهگی نه تنها کامل حرف می‌زد تموم اشک ...

حالا چ عجله ایی داری.۳سالگی ببرش

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.