2777
2789
عنوان

كي دوباره بتا بدم؟

133 بازدید | 16 پست

خانوما امروز متوجه شدم باردارم 

بتام ١١٣بود 

مسئول ازمايشگاه گفت دوباره بايد تكرار كني 

فردا برم يا پس فردا؟

تو ٢٤ساعت دوبرابر ميشه يا ٤٨ساعت؟

و اينكه من پاي چپم تير ميكشه اين از علائم بارداري خارج رحمي؟

از رحمت خدا غافل نميشم چون معجزشو به چشم ديدم ❤️🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی ب خارج رحمی فکر نکن و ب خودت استرس نده. هر 48 ساعت دوبرابر میشه. پسفردا برو. انشالله ک ب اندازه بالا رفته تا اونموقع.

همون ازمایشگاه قبلی برو و سعی کن همون تایم باشه. اگه امروز صبح رفتی اونموقع هم صبح برو اگه عصر رفتی بازم عصر

کنار تو درگیر آرامشم . . .

مبارکه .منم پای چپم تیر میکشه هش

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       
چند روز از موعدت گذشته؟؟

تاريخام منظم نيست 

نميدونم كي ميشدم اين روزا بايد ميشدم 

كلا از رو تاريخ قبلي ك ١٨مرداد بود حساب كردم اگر باشم ٤هفته و تو ٤هفته تقريبا نشون ميده ديروز غروب بيبي زدم هاله افتاد صبح پررنگ شد 

بعد رفتن از بتام ١١٣بود

الکی ب خارج رحمی فکر نکن و ب خودت استرس نده. هر 48 ساعت دوبرابر میشه. پسفردا برو. انشالله ک ب اندازه ...

ساعت ١رفتم بله ه پنج شنبه هم ساعت ١ميرم 

مرسي از راهنماييت عزيزم