رفتیم استخر یه دختری با تیپ و ظاهر پسرونه اونجا بود فک کنم ورزشکارهم بود ولی جو استخر بدجور متشنج شده بود. خودش هم طفلی ناراحت شده بود . البته یه هوا خودش هم مقصر بود آخه موهاشو کوتاه کوتاه زده بود. دلم براش سوخت بدجور تنها بود
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
فقط داریم حرف میزنیم. اونی که میخواد بگه "به من چه "باهاش موافقم .لطفا نظر نزاره. واقعا به تو چه .وقتت رو نلف من نکن.برو یه تاپیک دیگه که بهت مربوط باشه والله
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمی دونم . یکی از غریق نجاتت داشت به یکی می گفت خیالت راحت دختره
نه کل تیپش پسرونه بود اگه حداقل موهاشو بلند می کرد دیگرون انقد نمی ترسیدن
من خیلی مو کوتاه دیدم اتفاقا به بعضی ها هم خیلی میاد مدل مو هست دیگه توی این استخر ها خیلی ها پیرزن ان لابد اونا تعجب کردند
گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچهها برن کنار... سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟! سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟ سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
نه بابا این همه ادم میاد و میره. این واقعا متفاوت بود انگاریه پسر ۱۷ ساله
وا خب منم موهام پسرونه است موهای پشت سرم سه سانت و جلو بیشتره مثل این خامله ای ها.لباسای اسپرت دارم.تیپ اسپرت کتانی و..چی میصه مگ استخرم میان باید مجلسی تیپ بزنن
فاتحه بخونیم واس اونی که فکرمیکنه خیلی مهمه اما مرده ای بیش نیش.😂😂😂فاااتحه.