2777
2789

دخترخاله ی من برای پزشکی موهاش سفید شد.دونمره شماره عینکش بیشترشد☹☹

وکالت رداییست که تو لیاقت پوشیدنش را داری بزودی و قضاوت منصبی باارزش است که تو لیاقت رسیدنش راداری.فقط ۷۰روزدیگرتاپایان سختیها و شروعی دل انگیز برای زندگی جدید🤜🎉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 یکی میگفت پیام نور برای پزشکی کنکورش جداست 

یه بار سوار تاکسی شدم طرف برگشت حرف بزنه گفت الان فوق دیپلمی لیسانسی چی ای... بهش میگم دکترای حرفه ای... عین بز نگام میکنه. میگه به سنت نمیاد دکترا داشته باشی شوخی نکن. میگم پزشکی آقا پزشکی. میگه خب لیسانسه یا فوق لیسانس. میگم هیچکدوم دکترای حرفه ایه... آخرم نفهمید😂😂😂

شما را به شنیدن پادکست های نامه هایی به داف بابا دعوت میکنم     @manahmadmortezaseason1

بخدا.همه موهاش که نه.یک قسمتی کم.رنگشون کرد.ولی چشماشم ضعیفترشد.شبانه روز خوند

وکالت رداییست که تو لیاقت پوشیدنش را داری بزودی و قضاوت منصبی باارزش است که تو لیاقت رسیدنش راداری.فقط ۷۰روزدیگرتاپایان سختیها و شروعی دل انگیز برای زندگی جدید🤜🎉