2777
2789
عنوان

بدبختی من

199 بازدید | 15 پست

سلام راهنماییم کنین اگه شوهرتون همش خوردتون میکرد و میچسبید به مادرش در همه حال جلوی همه اهمیت نمیداد بهتون از یه طرفم باردار بودین چی کار میکردی همشم با مادرش بگو بخند میکرددیوونه شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا عين مني پس فردا زايمانمه مثل گاو قهر كرده نه كاري نه باري اخه بگو عرضي الان وقتشه؟من دست تنها كار و خريدم و چه كنم تو بيمارستان با شوهر قهر چكار كنم به حق امام حسين بميره راحت شم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
چرا عين مني پس فردا زايمانمه مثل گاو قهر كرده نه كاري نه باري اخه بگو عرضي الان وقتشه؟من دست تنها كا ...

باهم اشتي كنيد

برو همين حرفا رو بهش بگو

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
باهم اشتي كنيد برو همين حرفا رو بهش بگو

بهش بگم؟ديروز انقدر زدم تو سر و صورتم ميگم تو وجدان داري؟غيرت داري؟من داره بدنم ميلرزه از استرس  داره ميخنده فحش ناموسي ميده ميره فقط الهي ديگه نباشه هيچ اميدي بهش ندارم با بچه م زندگي مو ميكنم كاش بميره

بهش بگم؟ديروز انقدر زدم تو سر و صورتم ميگم تو وجدان داري؟غيرت داري؟من داره بدنم ميلرزه از استرس &nbs ...

واي خب چرا اينجوري ميكني با خودت و بچه

براش بد هست

اخه مردا وقتي واكنش اينجوري نشون بدي كم پيش مياد ك بيان سمتت بدتر دور ميشن چون حس عذاب وجدان ميگيرن و حتي تنفر

عادي حرف بزنيد

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
واي خب چرا اينجوري ميكني با خودت و بچه براش بد هست اخه مردا وقتي واكنش اينجوري نشون بدي كم پيش ميا ...

بابا به چه زبوني بد دهنه ميگم بيا فلان كار و كن يا هرچي ميگم با لحن دعوا ميگه مادر فلان فلان و از اين حرفا بابا رواني سدم از دستش ديوانه ست اصلا 

مال منم 5ساله همینه دقیقاهمین بخدابه علاوه به جزمادرش خواهراشم هستن دنبال علت رفتم کوتاه اومدمحبت کردم بی اهمیت شدم دعواکردم پابه پاش منم گفتم خندیدم اصلافایده نداشت که نداشت الانم بخاطرهمین موضوع وخیلی چیزای دیگه که منشااش همین علته دارم طلاق میگیرم 

تیکربارداری نیست تیکررسیدن ب آرزومه برای آرزوم دعامیکنی؟؟
بابا به چه زبوني بد دهنه ميگم بيا فلان كار و كن يا هرچي ميگم با لحن دعوا ميگه مادر فلان فلان و از اي ...

عجب!

چيزي نميگم اذيت نشي

اما مراقب خودت و بچه باش

فكر كن نيستش حرص نخور