2777
2789
عنوان

شوهر خاهر نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 525 بازدید | 38 پست
آخی عریزم.خواهرت چن روزه رایمان کرده؟کاش پدرت واکنش نشون میداد 

به پدرم چیزی نگفتیم 

فقط من فهمیدم و خاهرم حتی مادرم هم چیزی نفهمید نمیشه اونا انقد غصه میخورن داغون شدن دیگه 

خاهرم گفت اگه نرم میاد اینجا آبروریزی میکنه خودش پاشد رفت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین شوهر خواهر منه 

با این تفاوت ک شوهرش جلو جمع هم سرش داد میزنه و بی ادبی و ... خواهرم خیلی هم طرفداریشو میکنه میگه شاهکار خلقته شوهرم  

تازه چیزی هم بگه کسی میگه بهم حسودی میکنن اینقدر شوهرم خوبه اینجوری میگن

یه سوال تکراری.چرا با این حال و اوضاع شوهر خواهرت،خواهرت بچه آورد؟ میدونستین مشکلات روانی ارثی هستن ...

نمیخاست بچه بیاره 4 سال نیاورد 

ولی حرف و حدیث ها رو چیکار میکرد انقدر مادرشوهرش هر جانشست بهش گفت نازا که مجبور شد بیاره 

کسی بوده دورو اطرافش از اینجور مریضای روانی ؟ چجوری باهاش کنار میایید ؟ تودو خدا بگید 

هیییییچ درمانی نداره،اصلا هم نمیشه باهاشون کنار اومد.خانواده من متلاشی شد و بابام هنوز همون آدمه.در حدی که به خاطر اخلاقش نه شماره تلفن و نه آدرس خونه منو نداره.جلوی شوهرم و خانوادش سرافکنده ام.میفهمی؟

وای خواهرت چرا تحمل میکنه؟ چرا بچه دار شده ازش. 

انقد جلو ما قربون صدقش میره ما حرفای خاهرمو باور نمیکردیم میگفتیم خیلی دوستت داره محاله اینجوری بگه تا امروز که کلی باهامدرد و دل کرد

نمیخاست بچه بیاره 4 سال نیاورد  ولی حرف و حدیث ها رو چیکار میکرد انقدر مادرشوهرش هر جانشست بهش ...

واقعا چه دلیل خوبی.ببخشید من دارم عصبی حرف میزنم باهات چون خیلی آسیب دیدم.من آینده بچه خواهرتم.