2777
2789

سلام دوستان.لطفا بگین چکار کنم? بعد از ظهرا و سرشب خیلی رو مثانه ام احساس فشار دارم با اینکه پر نیست احساس میکنم همین الان تو خودم جیش کنم.من الان هفته14 رو تموم کردم اوایل بارداری هم اینجور بودم باز شروع شده.چکار کنم همش تو دسشویی ام

امضا ندارم.انگشت هم نمیزنم چون از لک جوهر روی انگشتم بدم میاد🌚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من كه از اول بارداري همينطوري بودم و تا الان هم فرقي نكردم،تا حس ميكنم دستشويي دارم بايد سريع برم وگرنه حس ميكنم الانه كه شكم و مثانه م بتركه،باز ميگن ماههاي اخر بدتره

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
من كه از اول بارداري همينطوري بودم و تا الان هم فرقي نكردم،تا حس ميكنم دستشويي دارم بايد سريع برم وگ ...

بابو یا خدا.الان که شکمم زیاد بزرگ نیست ایقد فشاره وای به ماخای اخر.دکتر برم چی? کاری اصلا نمیشه کرد? 

طبیعیه من خوشبختانه فقط ماه آخر دچارش شدم😁 ولی تند تند نرو بابا توهمه اکثرا

ایقد فشار زیاده که خودمو سفت میکنم دراز میکشم.ول کنم خیس شدم رفته.از تشنگی هلاکم ولی جرات ندارم اب بخورم یا میوه بخورم.دلم بدجور میوه میخواد.تو یخچالم هست ولی فقط میرم نگاهشون میکنم

خب تواین هفته ها طبیعیه منم اینجوری شدم بعدا انگار کم شد یا من عادت کردم !!!! عزیزم مایعات ومیوه حت ...

دلم میخواد بخورم چون غذا هم زیاد نمیتونم بخورم با میوه خودمو سیر میکنم ولی از صبح ساعت 6 بخاطر فشار مثانه تا شب تو دسشویی ام.

امکانش هست بزرگ تر بشه بره بالا تر و فشار کم بشه? احساس میکنم نشسته رو مثانه ام داره فشار میده! 

دلم میخواد بخورم چون غذا هم زیاد نمیتونم بخورم با میوه خودمو سیر میکنم ولی از صبح ساعت 6 بخاطر فشار ...

خب نمیتونی که گشنه بمونی خودتونی نیت بایدتقویت بشین!!!!

به قول مامانم بهم میگفت خب دستشویی بری چی میشه مگه توکه همیشه خونه ای!!!!