2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون 😢

420 بازدید | 25 پست

تنها یه گوشه پارک کردم نشستم به صدای ماشین ها گوش میدم و تو اینستا میچرخیدم که یهو یادم به نی نی سایت افتاد گفتم حداقل بیام پیش شما 😢

ما امسال با این وضع بازار خونه خوب گیرمون نیومد و بابام یه خونه داره مه هر از گاهی که از تهران میان ، میان توش ، بابا و مامانم پیشنهاد دادن ما به جای اینکه دنبال خونه با شیم بیایم تو اون خونه تا هر چند سال هم خواستیم زندگی کنیم ...

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با همسرم صحبت کردم و دیدم هم راضیه چون کلی جلو میوفتیم و دیگه خبری از اجاره و پول پیش سنگین نیست از یه طرف دیگه هم احساس میکرد نباید این کارو بکنه و شاید خانواده ام معذب بشن وقتایی که میان اینجا 

خلاصه با صحبت های من و خانواده ام همسرم موافقت کرد 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید
خب ادامش...... چرا اومدی تو پارک

نرفتم پارک عزیزم ، ماشین پارک کردم گوشه خیابون تو ماشینم

خلاصه قبول کرد و ما همه وسایل جمع کردیم کم و بیش که بریم اما چون صاحبخونه این خونه که توشیم هنوز پول پیش نداده بهمون نتونستیم خونه رو خالی کنیم

حالا امروز خواهر شوهرم مامانمو دیده ، خانواده خودم و خانواده شوهرم تهرانن و ما جای دیگه 

خلاصه به مامانم گفته طفلی داداشم خیلی ناراحته که داره داماد سرخونه میشه 

مامانم هم گفته این چه حرفیه اون مثل پسر منه و اینکه ما این خونه داریم میدیم به دخترمون و مال خودشه 

من هم همسرم از سر کار برگشت بهش گفتم و دعوامون شد و اونم گفت اصلا نمیریم و میرم اون اسباب هایی که بردیم میارم و یا همین جا میمونیم یا میریم یه جای دیگه خودمون خونه میگیریم

من هم اعصابم خورد شد و به خواهر شوهرم پیام دادم که این چه حرفی بوده زدی اصلا 

اولا اینکه همچین چیزی نیست 

دوما اینکه اگر حتی همسرم با تو درد و دل هم کرده باشه تو نباید بزاریش کف دست مامانم که 

تا حالا تاپیک دردو دل نزده بودم

وای چقدر سخته

وقتی آدم ناراحته 

چه جوری بعضی ها میام از غصه هاشون میگن☹️😢😢😢😢