2777
2789
عنوان

نسبت به اين زن حساسم

1270 بازدید | 75 پست

درد دلام طولانيه

اميدوارم حوصله خوندنشو داشته باشين

شوهر من مهندس معماريه تو رشته خودش مشغول به كاره در كنارش از سه سال پيش يه كارگاه نونوايي هم داره كه ده تا زن داخلش مشغول به كار هستن ، من به شوهرم بيشتر از چشمام اعتماد دارم

اصلا و ابداً كوچكترين نظري به هيچ زني نداره ، از جانب شوهرم صد در صد مطمئنم (ميتونم بگم اصلا شايد نگاه هم تو چهره هيچكدومشون نكرده كه بدونه چه شكلي ان) ولي

يكي از اين زنا متولد ٥٧ هست اما زود ازدواج كرده هم عروس داره هم داماد

اين زن كارش از همه سنگينتره و شايد شبا ساعت ٣ و ٤ ميره داخل كارگاه (شايد زودتر) و زودتر از بقيه كار رو شروع ميكنه

شوهرش ١٠،١٥ سال از خودش بزرگتره و خوب زياد به ظاهرش نميرسه و ... فكر كنم علاقه زيادي بهش نداره

متاسفانه از همون جلسه اول و دومي كه ديدمش حس خوبي بهم نداد و بقيه خانما هم ميدونن چشمش دنبال شوهر منه

از بار اولي كه منو ديد فهميدم حسادت ميكنه بمن و از من خوشش نمياد

بارها شنيدم پست سرم حرف ميزنه

خيلي بهش تذكر دادم كه دنبال خراب كردن زندگي من نباش حتي شده به خاطرش بارها بحث بين من و شوهرم كه حتي ميدونم بي تقصيره پيش بياد

كلاً اعصاب براي من نذاشته

شوهر من خيلي كم سر ميزنه به كارگاه بيشتر اداره كاراش بصورت تلفني با همين خانمه (چون مسئوليت اصلي اداره كارگاه با اين خانمه)

اينم بگم اگه بيرونش كنيم مسئوليتا همه رو دوش شوهرم ميفته

كم كسي هم هست كه اين كارو قبول كنه از خواب و زندگيش بزنه براي كار...حتي شده ٢شب رفته تو كارگاه و كار رو شروع كرده

ولي من خيلي نسبت به اين زن حساس شدم

شما بوديد باهاش چطوري رفتار ميكرديد؟؟؟ 

یه تیکه از قلبمو وجودمو با خودت بردی مامان💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حداقل اگر هم نسبت بهش حساسي مقابل همسرت عكس العمل نشون نده،چون با اين رفتارت خواه ناخواه همسرت هم حساس ميشه،هر حرفي داري رو در رو با خود خانمه برخورد كن

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

خودت مسئولیت حرف زدن باهاشو به عهده بگیر همسرت به شما بگه وشما به این خانوم. اگه هم لازم بود خودت به کارگاه سربزن

از امروز شــــــــــــروع شد عهدی که با خودم بستم. نمازمـــــــو اول وقت میخونم😍غیبت ممنوع😠سالم میخورم😍به خودم وزندگیم میرسم💜این تیکرم تا وقتیه که اینکارا عادتم بشه 💜💜💜💜💜

مدیریت کارگاه رو شما بدست بگیرید 

تلفنایی که شوهرت به اون خانوم میزنه و کلا نظارت کارگاه با شما باشه

شوهرتم مشغول کار خودش

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  

مطمئنا تلاش میکردم یکی دیگه رو بیارم اینهمه آدم بیکار از خداشونم هست 

خداوند مهربان من .دلم❤، به سان قبله نماستوقتی عقربه اش به سمت تو باشد،در آرامشم   ...

برا شوهرت هروقت میره اونجا ناهار ببر ،یا میوه اجیل  سرزده سربزن اونجاقربون صدقه شوهرت برو خستگیاش دربیاد،اصلا به اون پیر پاتال فکر نکن فقط بیشتر سعی کن تومیدون باشی تا پاشو بکشه بیرون

احساس سوختن به تماشا نمیشود. آتش بگیر تا که بدانی چه میکشم !
من بودم به شوهرم می گفتم یه نفر دیگه بیاره و اعصابم و راحت میکردم،یعنی چی همچین خونه خراب کنی تو زند ...

خيلي سپرديم هيچكس نبوده قبول كنه از دوشب بره سر كار تا فردا عصر ...😔😔

حتي آقايون هم نميپذيرن

برا شوهرت هروقت میره اونجا ناهار ببر ،یا میوه اجیل  سرزده سربزن اونجاقربون صدقه شوهرت برو خستگی ...

درست ميگين عزيزم

ممنون

توجهی بهش نمیکردم وقتی به شوهرتون اطمینان کامل دارید

خيليا اينو بهم ميگن

ميگن بذار بره كارشو بكنه

تو كه به شوهرت مطمئني

ولي من اسمشو ك رو گوشي ميبينم حتي براي كارم زنگ ميزنه بدنم ميلرزه