2777
2789
عنوان

دعا کنید دکتر فردا بگه برو زایمان

219 بازدید | 19 پست

سلام دوستان . من الان 39 هفته و 5 روز هستم. الان دو هفته است که ترشح دارم و با عرض معذرت درد شدید و ا ژ ن . الان یک وضعی ام که با کمک عصا راه میرم انقدر درد تو اون ناحیه زیاده. تا امروز هرچی به دکترم التماس کردم که بابا بچه رسیده بیا و یک آمپول فشار بزن که بیرون بیاد حرف به گوشش نمیره. فردا قراره دوباره برم دیدنش. خودش گفته شاید فردا بگم بعد از مطب برو بیمارستان که بهت آمپول بزنم. تو روخدا دعا کنید که اینطوری بشه من واقعا دیگه از درد خسته شدم . نه میتونم بشینم نه راه برم نه دراز بکشم. تازه پسر بزرگم امسال اول دبستان میره و میخوام تا اول مهر یک ذره حداقل بهتر شده باشم. 

خیلی خیلی ممنون میشم که دعا کنید فردا رضایت بده من برم بیمارستان برای زایمان

هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.

انشالله فردا شب نی نی بغلته🤗🤗

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آمپوله درد داره؟؟؟؟دردش مث چیه

نه درد نداره . این آمپول رو که میزنند برای اینکه کسایی که تاخیر دارند که روند زایمان شروع بشه

بخدا بعضی شبها از درد گریه ام میگیره. ولی دکتر هی میگه تحمل کن

منم همینجور بودم سر دوتا زایمانم

سر اولی با سرتقی امپول فشار زدمو سز شدم

سر دومی صبر کردم یه زایمان طبیعی عالی داشتم

صبور باش... 

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
ان شاالله بسلامتی بغل بگیریش فرداشب درآغوشت باشه دعا کن خواهشا منم مامان بشم به زودی زود اللهم صل عل ...

مرسی عزیزم حتما حتما دعا میکنم

منم همینجور بودم سر دوتا زایمانم سر اولی با سرتقی امپول فشار زدمو سز شدم سر دومی صبر کردم یه زایما ...

من این سومی هست اولی ام خیلی درشت بود دکتر نزاشت بیشتر بمونه هفته 38 آمپول فشار زد. دومی خودش هفته 39 اومد. این خانم خانمها خیال اومدن نداره

نه درد نداره . این آمپول رو که میزنند برای اینکه کسایی که تاخیر دارند که روند زایمان شروع بشه

من هف هفته باردارم.خیلی ازامپول میترسم تاحالا توعمرم نزدم...از الان استرس زایمان دارم سر همون آمپول😪😪😪