2777
2789
عنوان

تاپیک جامع ترجمه و زبان انگلیسی

1097 بازدید | 98 پست

درود.

دوستان من در حال حاضر دارم روی پایان نامه ارشدم در رشته ادبیات انگلیسی کار می‌کنم. همزمان کار ترجمه هم انجام میدم. انگلیسی به فارسی و فارسی به انگلیسی. احیانا اگه کار ترجمه تخصصی داشتید در خدمتم. زبانم خیلی خوبه و رتبه دو رقمی کنکور کارشناسی، ۳ ارشد، و ۴ دکترای رشته خودم بودم. نزدیک به هفت سال تجربه ترجمه تخصصی دارم و یه کتاب هم ترجمه کردم. کار رو به موقع تحویل میدم.

اعتمادسازی برای پرداخت هم به این صورت هست که برای ترجمه‌های بیش از ۱۸۰۰ کلمه، نصف کار رو انجام میدم، از صفحات به صورت ریز پرینت اسکرین میگیرم، نصف مبلغ پرداخت میشه، و به همین ترتیب نیمه دوم کار. برای ترجمه زیر ۱۸۰۰ کلمه، در پایان کار از صفحات به صورت کامل عکس می‌گیرم و با تأیید مشتری تمام مبلغ دریافت میشه و بعد اصل ترجمه رو تحویل میدم.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

ضمنا اگه پرسش یا اشکالی در زمینه زبان انگلیسی یا ادبیات انگلیسی دارید می تونید همینجا بپرسید. دوستانی که به این تاپیک سر میزنند و در این زمینه تخصص دارند یا خود من اگر بلد باشم به شما پاسخ خواهیم داد.

دستگاه بادکش برقی برای بادکش‌درمانی، ماساژدرمانی، حجامت، تسکین دردهای عضلانی و کمردرد، لیفت، و فرم‌دهی به بدن.   راحت و سریع و بدون عوارض   . اطلاعات بیشتر و خرید از‌ باسلام (تاپیک آخرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه از دوستان مترجم دیگه هم هستن می تونن در این تاپیک برای گرفتن سفارش اعلام آمادگی کنن.

احسنت ب پشتکارتون موفق باشید

خیلی ممنونم پیروز باشید    

شاید ربطی نداشته باشه ، اما ممنون میشم بگین واسه کنکور زبان چیا و چجوری خوندین 

خدا بخاد میخام کنکور بدم 😐

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله
شاید ربطی نداشته باشه ، اما ممنون میشم بگین واسه کنکور زبان چیا و چجوری خوندین  خدا بخاد میخام ...

موفق باشید. کارشناسی؟

ببینید من سال ۸۵ وارد دوره کارشناسی شدم پس زمان زیادی ازش میگذره و شاید نتونم خوب راهنمایی کنم اما سعیم رو می کنم.

خب حقیقت اینه که اگرچه کلاس، آزمون های آزمایشی و کتاب های مرتبط با کنکور سواد شما رو زیاد نمی‌کنن، اما برای موفقیت در کنکور به شما کمک زیادی خواهند کرد. پس علاوه بر مطالعه منابع دروس عمومی و اختصاصی، اگه کلاس کنکور نمی‌رید، حتما کتاب ها و تست هاشون رو گیر بیارید و مطالعه کنید. من اون دوران از تست های قلمچی استفاده می کردم. برای مطالب حفظی مثل دروس عمومی یا واژگان تخصصی انگلیسی می تونید از جعبه لایتنر یا انواع فلش کارت ها استفاده کنید. جعبه لایتنر به من خیلی کمک می کرد.

در مورد زبان تخصصی، توصیه های اینجا خیلی خوبه:

http://ahoorateam.com/Blog/127/منحصرا-زبان-منابع-کنکور-زبان-تخصصی-انگلیسی-چیست؟

اگه این مسیر رو انتخاب کردید که امیدوارم با قدرت پیش برید و موفق باشید.

اما یه توصیه هم براتون دارم. حوزه زبان انگلیسی به طور کلی خیلی اشباع شده. دوره ارشد ادبیات انگلیسی ما توی کلاس ۱۵ نفر بودیم!!

من پارسال به طور آزمایشی در کنکور دکترا شرکت کردم. دانشگاه شهید بهشتی و یک دانشگاه دیگه که خاطرم نیست و همیشه دانشجوی دکترای ادبیات انگلیسی برمیداشتن امسال دکترای ادبیات انگلیسی رو برداشته بودن.

در نتیجه اگه علاقه داشتید می تونید به سمت زبان های دیگری که به زودی پرطرفدارتر خواهند بود برید. مانند زبان چینی و روسی.

پارسال حتی دکترای زبان چینی جزو رشته های بورسیه خارج وزارت علوم بود.

اره گلم

ببینید من سال ۸۵ وارد دوره کارشناسی شدم پس زمان زیادی ازش میگذره و شاید نتونم خوب راهنمایی کنم اما س ...

😍😍😍😍😗😗😗😗 

مرسی خانومی

پس هر چی دم دستم اومد بخونم 🤗

من نه آنم که به تیغ برگردانم از تو روی،امتحان کن به دوصد زخم‌مرا بسم الله
😍😍😍😍😗😗😗😗  مرسی خانومی پس هر چی دم دستم اومد بخونم 🤗

خواهش می کنم   

ترجمه#  

انگلیسی#  

عزیزم اگه اطلاع داری منوراهنمایی میکنی؟من رشتم معماری بوده دیپلم فنی دارم بخوام ادبیات زبان بخونم باید دیپلم چهارساله داشته باشم؟ینی برم مدرک پیش دانشگاهی تجربی یاانسانی یگیرم؟یا اینکه میتونم باهمین دیپلمم برم ادبیات بخونم؟البته بدون کنکور میخوام