ببینید من سال ۸۵ وارد دوره کارشناسی شدم پس زمان زیادی ازش میگذره و شاید نتونم خوب راهنمایی کنم اما سعیم رو می کنم.
خب حقیقت اینه که اگرچه کلاس، آزمون های آزمایشی و کتاب های مرتبط با کنکور سواد شما رو زیاد نمیکنن، اما برای موفقیت در کنکور به شما کمک زیادی خواهند کرد. پس علاوه بر مطالعه منابع دروس عمومی و اختصاصی، اگه کلاس کنکور نمیرید، حتما کتاب ها و تست هاشون رو گیر بیارید و مطالعه کنید. من اون دوران از تست های قلمچی استفاده می کردم. برای مطالب حفظی مثل دروس عمومی یا واژگان تخصصی انگلیسی می تونید از جعبه لایتنر یا انواع فلش کارت ها استفاده کنید. جعبه لایتنر به من خیلی کمک می کرد.
در مورد زبان تخصصی، توصیه های اینجا خیلی خوبه:
http://ahoorateam.com/Blog/127/منحصرا-زبان-منابع-کنکور-زبان-تخصصی-انگلیسی-چیست؟
اگه این مسیر رو انتخاب کردید که امیدوارم با قدرت پیش برید و موفق باشید.
اما یه توصیه هم براتون دارم. حوزه زبان انگلیسی به طور کلی خیلی اشباع شده. دوره ارشد ادبیات انگلیسی ما توی کلاس ۱۵ نفر بودیم!!
من پارسال به طور آزمایشی در کنکور دکترا شرکت کردم. دانشگاه شهید بهشتی و یک دانشگاه دیگه که خاطرم نیست و همیشه دانشجوی دکترای ادبیات انگلیسی برمیداشتن امسال دکترای ادبیات انگلیسی رو برداشته بودن.
در نتیجه اگه علاقه داشتید می تونید به سمت زبان های دیگری که به زودی پرطرفدارتر خواهند بود برید. مانند زبان چینی و روسی.
پارسال حتی دکترای زبان چینی جزو رشته های بورسیه خارج وزارت علوم بود.