2777
2789

پسرم مهرماه ۳ سال و نیمش میشه مرددم برا مهد 

بنظرتون مهد خوبه یا ثبت نام کنم کلاس سفال نقاشی و ...‌ 

یه کم ترسم از اینه تو مهد با بچه ها سازگار نشه 

شما بچتون کی مهد گداشتید

مرسی از همگی

من چند وقت پیش بردم کلاس نقاشی بدون من تو کلاس نمیموند دیگه نبردمش

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مهد خوبه اینجوری اجتماعی میشه از مدرسه هم ترس نداره کلاس های مختلف مثل کاردستی و نقاشی و.. میره خیلی چیزها یاد میگیره 

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
چند سالشه

الان ۴سالو ۴ ماهشه اون موقع ۳ساله ۷ماهه بود

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
خواهرشوهرم برد مهد وشیطونیهای جدیدی که پسرش،بلدنبود وتومهد یادگرفت ،بنظرم کلاسهایی که میبیتی بچه دوس ...

از بس حوصلش سر میره و میخاد با من بازی کنه و بره بیرون و پارک گفتم شتید برای دوتامون خوب باشه

اکثر کلاسها یک ساعته و همش وقت صرف رفت و امد میشه 

البته خودممم مرددم و محتاج نظر 

ممنون

برادرم یک سالگی و من سه سالگی تو مهد بودیم چون پدر و مادرم شاغل بودند اونجا بهمون میرسیدن میزاشتن بخوابیم کارتون ببینیم بازی کنیم کلاس ژیمناستیک داشت تأتر و نمایش داشت اگه سرما می خوردیم مواظب مون بودن به نظرم اگه یه مهد کودک خوب پیدا کنید مشکلی نداره

گل شیشه ای:سرباز ۱:اون دختر کوچولوإ ، یه ساله هروقت با قطار میام جبهه میبینمش...سرباز ۲:پس چرا مثل بقیه گل هاشو نمیده ؟ سرباز ۱:اون گل هاشو همینجوری نمیده بابتشون پول نمیگیره ، منتظره تا بچه‌ها برن کنار...                                                         سرباز ۲:برن کنار ؟ برای چی؟!                                         سرباز ۱:تا اون ادمی که دنبالشه رو پیدا کنه                     سرباز ۲:خب ، مگه کی رو میخواد پیدا کنه ؟                      سرباز ۱:اون ادمی رو که قراره شهید بشه                           سرباز ۲:این..این دخترکوچولو تا حالا به هر ادمی که گل داده اون ادم  شهید شده ...................لای لا لا لای لا لای لا لایییی...لای لالا لای لالای لاییی
پس خوبه بفرستیش برای استقلالش خوبه

من دوست دارم اما خودش مایل نیست میگه من نمیرم

مهد خوبه اینجوری اجتماعی میشه از مدرسه هم ترس نداره کلاس های مختلف مثل کاردستی و نقاشی و.. میره خیلی ...

ترس من از اینه که پسرم شیطونه و یه کم با بچه های همسنش نمیسازه و یه کم بازی میکنع و بعد میزنه ، میترسم مربی ها بد برخورد کنن و یا ....

ترس من از اینه که پسرم شیطونه و یه کم با بچه های همسنش نمیسازه و یه کم بازی میکنع و بعد میزنه ، میتر ...

نه مربی های مهد اموزش رفتار با کودک رو دیدن و همچین کاری نمیکنن توی مهدی که ما بودیم هم دعوا میشد اما کسی بچه‌ها رو نمیزد به نظرم بهتره مهد های مختلف برید و از خانواده هایی که بچه‌ها شون رو اونجا میبرن سوال بپرسین درمورد مهد و مربی هاش تا خیالتون جمع بشه