yosra78 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 3727 عنوان بیاین یه لحظه🙏 193 بازدید | 23 پست امروزقراربودبرم خونه مادرشوهرم بعد1ماه پدرم اجازه دادبرم شبم اونجابمونم آخه همسرم قراره یکی دوروز دیگه بره تادوماه دیگه نمیادبعدالان زنگ زده که خانوادم رفتن خونه داییم تافردااونجان ولی توبه خانوادت نگواگه بفهمن اجازه نمیدن بیای الان واقعانمیدونم چیکارکنم اگه نرم مطمئنم قهرمیکنه اگرم برم خانوادم بفهمن خیلی بدمیشه چیکارکنم به نظرتون 1397/06/20 | 14:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رخشان۹۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1402 اگه عقد کردی برو اگه فقط در حد انگشتر دادن هستی اصلا نرو ، بهونه بیار و بگو بابا مامانم گفتن میرسونیمت و یه سر هم به پدرشوهر و مادرشوهرت میزنیم چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 برو شوهرته چه اشکال داره.خانوادت نمیفهمن فهمیدنم بچو من نمیدونستم رفتم دیدم نیستن اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 بروخوش باش خانوادت نمیفهمن همیناس که این دوران روقشنگ میکنه السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
sepid_banoo عضویت: 1396/06/22 تعداد پست: 1728 هیچ وقت دروغ نگو مخصوصا به خانواده ت،تا وقتی دختر عقده و خونه پدرشه شوهرش باید مطیع خانواده زنش باشه در این موارپ
yosra78 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 3727 اگه عقد کردی برو اگه فقط در حد انگشتر دادن هستی اصلا نرو ، بهونه بیار و بگو بابا مامانم گفتن ... عقدکردیم
رخشان۹۷ عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 1402 عقدکردیم برو خوش بگذرووووون 😆😆😆 چشم های او ضریح مقدسند، منزلگاه ابدی بوسه
كژاااااال عضویت: 1397/05/29 تعداد پست: 4509 ديوونه اى؟!!خب شوهرته ها! نميخواد بگىحتما برو 🦋تا خدا هست كسى تنها نيست🦋
yosra78 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 3727 بروخوش باش خانوادت نمیفهمن همیناس که این دوران روقشنگ میکنه آخه میدونم اگه خانواده خودشم بفهمن ناراحت میشن وبدشون میاد
مریم_مقدس4 عضویت: 1390/04/02 تعداد پست: 27274 آخه میدونم اگه خانواده خودشم بفهمن ناراحت میشن وبدشون میاد اوه پس نرو .اصلا .برو شب برگرد
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 آخه میدونم اگه خانواده خودشم بفهمن ناراحت میشن وبدشون میاد خب نذارین بفهمن یابگین میخواین برین بیرون تفریح پارک وسینمانفهمن که توخونه این السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢
yosra78 مدیر استارتر عضویت: 1397/05/09 تعداد پست: 3727 ديوونه اى؟!! خب شوهرته ها! نميخواد بگى حتما برو اگه بابام بفهمه خیلی بدمیشه
نیوشاجان عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 6560 اگه بابام بفهمه خیلی بدمیشه با این اگه هاحال خوشتون روخراب نکن برو ایشالاکه نمیفهمن السلام علیک یاعلی ابن موسی الرضا💔💔اومدم تاببینم لحظه ی عاشق شدنو به دلم افتاده بودصدازدین آقامنو،دل تنهاموآوردم بایه دنیادلخوشی کمترازآهوکه نیستم میشه ضامنم بشی،اومدم همسایه های پاپرت رو دون بدم دلمو رو دست بگیرم تابهت نشون بدم،روبه روی گنبدت سجده کنم سلام بدم خسته نیستم اگه من از راه دوری اومدم💔💔روبه روت بی اختیاردوباره زانوبزنم میون گریه بگم غریب ودربه درمنم، توروشاهدبگیرم که باخداحرف بزنی میدونم که دست رد بازبه سینم نمیزنی، میدونم شفاعت بی منتت زبون زده به همین امید دلم به مشهدتواومده،توکه اسمت باغم نقاره ها روی لب هاست همه ی صحن طلات ردپای فرشته هاست،دست خالی هیچکس ازدرخونت نمیره یارضا رضامیگم تاقلبم آروم بگیره💔💔 (یاضامن آهوحاجت منم بده ضامن منم بشو)😢😢😢