2777
2789
عنوان

یه شوهر پایه😍بیاین ببینیم کی شوهرش پایه ست

| مشاهده متن کامل بحث + 2711 بازدید | 62 پست

6 و 7 فقط

خیابان پاییز 🍂 کوچه مهر❤ پلاک ۵ 😄                                                                                                   قسم به تین و عنکبوت به مرغ باغ ملکوت                      ازته دل برات بگم دنیا فدای تارموت❤                                                                                                       غصه نخور دیووووونه 😄       کی دیده شب بمونه؟😍                                                                                   بالاخره همه چی درست میشه 😔  درستم نشد تموم که میشه                                                                                         💔ازبخت بدم آینه فروش شهر کوران شدم💔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بجز مورد دوم باقیش هست😍😍😍

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

با خرجای الان وحقوقای ناجیز 

اینجور شوهرا دیگه رویایی شدن وفقط توهم

نه اینکه بیچاره ها نخان برای زنشون خرج کننن خدایی دیگه این  قیمت اجناس که روزانه  حباب میگیرن و حقوقایی که افت میکنن بهشون حتی اجازه نمیده  تو  رویا هم به این چیزا فکر کنن

فکرشم حتی  ابن روزا مالیات داره

خدایا هزاران بار شکرررررررت مراقب دوقلوهایم باش و یکدونه داداشمو شفا بده و دامادیشو ببینیم منم تا آخر عمررررر کنیزتم

اقا اه نکشید. اونقدر هم‌رویایی نیست. چون انتظار داره شماهم همین باشید و معنی خستمه نمیتونم درک نمیکنه تهش میخواد بگه تو منفی نگری افسرده ای.

مثال میزنم‌من شب تا صبح با بچه بیدارم تا میام بخوابم میشه ظهر. حالا انتظار داره به کار خونه برسم غذا درست کنم کارهای بچه رو کنم و عصر که میشه شاد و شنگول برم‌بگردم. در صورتی که من و بچه عصر هر دو جنازه ایم. به جایی میرسه که من‌از بی خوابی می افتم‌به ابریزش بینی و عطسه و لرز😑 میخوام بخوابم ایشون با اینکه باید بره سرکار دلش نمیاد بخوابه مبخواد فیلم ببینه حالا بچه خوابه منم داعون میخوام بخوابم صدای فیلم‌کله س. هم هی بچه میپره هم‌من نمیتونم بخوابم

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋