2777
2789
عنوان

😋تاپيك جامع شـكـمـــوهـــا😋

| مشاهده متن کامل بحث + 3028 بازدید | 321 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرماييد مرنگ سااااده و به صرفه اقتصادي😉

مواد لازم برای 20 عدد
نمک          ۱/۸ قاشق چای خوری
پودر قند          ۲۵۰ گرم
تخم مرغ (سفیده)          ۴ عدد

طرز تهیه
۱-تخم مرغ ها را از ۱ ساعت قبل بیرون یخچال قرار دهید تا به دمای محیط برسد و مدت زمان هم زدن کاهش پیدا کند ، سفیده های تخم مرغ را از زرده ها جدا کنید و دقت کنید که سر سوزنی زرده داخل سفیده نباشد
۲- سفیده ها را داخل کاسه بریزید ، نمک اضافه کنید و با همزن بزنید تا سفیده  خودش را بگیرد ( دقت کنید که کاسه و پره های همزن تمیز بوده و بدون لکه چربی باشند ).
۳-پس از اینکه سفیده خودش را گرفت پودر قند را کم کم اضافه کنید و همچنان هم بزنید تا سفیده غلظتی مانند خامه پیدا کند ( برای نتیجه عالی باید در تمام مراحل کار هم بزنید و توقف نداشته باشید ).
۴-کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و سفیده های خامه ای شده را داخل قیف بریزید و به شکل دلخواه روی کاغذ روغنی شکل بزنید
۵-سینی را داخل فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۵-۴۵ دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند و خشک شوند ( دمای فرها متفاوت میباشد و پس از ۳۰ دقیقه باید شیرینی ها را چک کنید و اگر نرم بود بگذارید باز هم بپزد ، این شیرینی با دمای پایین باید پخته و خشک شود ).
۶-در صورت تمایل میتوانید مقداری رنگ خوراکی به سفیده فرم گرفته اضافه کنید ، همچنین میتوانید اسانس وانیل یا پودر کاکائو همزمان با اضافه کردن پودر قند اضافه کنید.

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  
بفرماييد مرنگ سااااده و به صرفه اقتصادي😉 مواد لازم برای 20 عدد نمک         &nb ...

مرسي اگه عكس هم داري بذار ازش عزيزم ببينم چه شكلي ميشه اين خوشمزه ها

فقط برقص،آدم بايد يه جاهايي رها شه😁
عكسش رو هم بذار 

ای وای تموم شد 😓😓 

الان دستورشو میگم 

زیاد نبود خواستم ببینم دوست داره یا نه 

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔
شما ازون ياد گرفتين؟

من بیش تر شیرینیا رو از رو اون درست میکنم 

ما خانوادگی خیلی اهل شیرینی پزی هستیم هرکی هر دستوری یافت برا بقیه هم می فرسته 

یه فرد حرفه ای هم داریم که سفارش میگیره من اشکالاتم رو پیش اون رفع میکنم

مرسي اگه عكس هم داري بذار ازش عزيزم ببينم چه شكلي ميشه اين خوشمزه ها

بفرما عزيزم البته نتي هستش عكس

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

واسع ترافل خرمایی اول روی خرما مجلسا آب جوش بریزید بذارید یه ده دقیقه بمونه بعد پوستش رو بگیرید و چند تا بیسکوییت مادر رو پودرش کنید و با خرما ها بکوبیدش و بهش کمی گردو و کنجد بعد توی کره یکم تفتش بدید بعد گلوله کنید و توی کنجد یا گردو یا پسته یا نارگیل بغلتونین 😍😍😰😰

۳۰ مهر روز جهانی لکنت زبانه مسخره بازی در نیارینا از همتون انتظار سورپرایز دارم  😂💔

@aliyan دستور پخت ماكاروني از:

شوهرم ميگه مال من عاليه

هرجا هم ميشينه تعريف ميكنه 

مامانش فقط گوشت و رب كم ميريزه

اما من از اول شلوغ درست كردم

اينم عادت كرد

حالا اگر ساده درست كنم مثل مامانش ديگه خوشش مياد

من ذرت و فلفل دلمه و هويج و قارچ و سويا هم ميريزم

ادويه ى مخصوص ماكارونى و پيتزا

آويشن

يكم دارچين و پنير پيتزا هم روى خود غذا موقع خوردن

من بیش تر شیرینیا رو از رو اون درست میکنم  ما خانوادگی خیلی اهل شیرینی پزی هستیم هرکی هر دستور ...

چه خوب منم خيلي دوست دارم شيريني پزي

شما كوكي با روكش فوندانت بلدي؟