2777
2789

بچه ها بنظرتون اینسری که مادربزرگش گفت بگم انشالله همچین ادمی ماه و خوبی مثل شوهرم نصیب همه ی نوه های دیگتون بشه تا هرروز با دیدن خوشیشون غرق شادی بشین؟تیکه رو میگیره بنظرتون؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه با شوهرت مشکل داری بگو الهی آمین که ببینم یه  وز همه دخترای فامیلتون با یکی مثه شوهرم وصلت کردن. تمام

اگه با شوهرت اوکی هستی خوب بزار تعریف کنه توام به شوخی بگو سلیقه من خوب بوده که انتخابش کردم

اگه با شوهرت مشکل داری بگو الهی آمین که ببینم یه  وز همه دخترای فامیلتون با یکی مثه شوهرم وصلت ...

نه مشکل ندارم ولی یسری اخلاقای بد داره که میبیننش اما هی از لج اینجوری میگن

نه ندارم ولی هی که ازش تعریف میکنن اشتباهای خودشو قبول نمیکنه دیگه حرفای من روش تاثیر نمیزاره میگه پ ...

بگو بقیه زنت نیستن والا بخدا مردیم از دست این مردا که خودشونو چقدر بی عیب میدونن. بهش بگو اونا از دور میبینن. 

ایییش اون پیرزنه میگه مادرشوهر من پدرومو درمیاره پسرم باغیرته خوش تیپه کاریه مهربونه خانواده دوسته خوش اخلاقه قربونش برم فدات شم چقدر لاغر شدی چرا موهات سفید شده با یه چش غره به من ..... خسته ام کرده