2777
2789

من شاغلم..هفته ای یکی دوبار کارگر میاد..خودم فقط اشپزی میکنم..چون همسرم غذای کس دیگه رونمیخوره..پسرم خیلی بهم میریزه خونه رو ولی چیزی نمیگم.

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من راستش هم همسرم خيلي مرتب و وسواسيه هم يه خانومي هر هفته مياى نظافت كلي و گرى گيري مي كنه
خوىمون ىر طول هفته فقط كافيه كه خونه رو بهم نريزيم
اينجوريه كه خونه ام تقريبا هميشه مرتبه

یه قانون وجود داره

هرچیزی بعد از استفاده بلافاصله باید بره سر جاش نرفت انگار فیتیله بمب رو روشن کردی

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

هرچیزیو که بردارم کارم تموم شد باهاش سرجاش میزارم..صبحا که پامیشم اول تختو مرتب میکنم بعد میرم بیرون...هفته ای دسه بار سرامیکارو طی میکشم..جایی لک بیوفته زود پاکش میکنم..شبا که میخوام برم بخوابم تو اشپزخونه رو مرتب میکنم و اسباب بازیای بچه رو جمع میکنم سرجاشون میزارم بعد میرم بخوابم...کلا شبا قبل خواب خونه رو مرتب میکنم با خیال راحت میخوابم

منکه یکسردرحالت تمیزکردنم بازم انگارنه انگاردوتابچه دارم من جمع میکنم میبینم همه چیزازتوکابنیتهادرآو ...

منم یه دختر یک سال و نیمه دارم و همش میگه منو بغل کن و بهونه میگیره نمیذاره کارامو بکنم 

من هم خودم هم همسرم همه چيزو سر جاش ميزاريم هفته اي يه بارم من گردگيري ميكنم اونم جارو ميكشه و ايوون و دستشويي رو ميشوره كامل،من بعد حمام تمام شيرآلاتو خشك ميكنم،دستشويي هم شيته شه بايد خشك شه اگرنه بدم مياد،ملافه رو بالشت و تختم هفته اي يكبار ميشورم،هميشه مرتبه خداروشكر

منم یه دختر یک سال و نیمه دارم و همش میگه منو بغل کن و بهونه میگیره نمیذاره کارامو بکنم 

واقعابچه هاخیلی ریخت پاش میکنن منکه دیگه کم آوردم ازکثیفی بدم میاداصلان طاقتم نمیادخوته ریخت پاش ببینم