2777
2789
عنوان

خانمایی که گل و گیاه دارن☘️☘️☘️

| مشاهده متن کامل بحث + 104 بازدید | 19 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تا دلت بخواد گل دارم حداقل سی چهل تا گونه مختلف ،به همین اندازه که الان دارم شایدم بیشتر گل گرفتم که بعد یه مدت خراب شدن ،الان تقریبا فهمیدم مشکل کجا بوده ،گل اول از همه رسیدگی مرتب و توجه میخواد مثل حیون خونگی بهش باید عشق داد و توجه کرد ،دوم مهمتر از همه ابیاریه من همیشه میزارم سطح روی خاک گلدونهام خشک بشه بعد ابیاری میکنم ،و یه مساله دیگه نوره که خیلی اونم مهمه حتما باید نور غیر مستقیم و خوب بهشون برسه ،بعدش تهویه است که باید محل نگهداریشون راه ورود و خروج هوا داشته باشه ،غبار پاشی هم مناسب هر گل انجام بشه ،کوددهی هم هر ماه انجام بشه،دمای محل نگهداری هم خیلی مهمه نه زیاد گرم باشه و نه سرد

من تا دلت بخواد گل دارم حداقل سی چهل تا گونه مختلف ،به همین اندازه که الان دارم شایدم بیشتر گل گرفتم ...

عزیزم نور حتما باید نور خورشید باشه؟

خدا همین نزدیکیهاست...توی قلبتون...هیچوقت ناامیدنشین...خدایاعاشقتم ...
عزیزم نور حتما باید نور خورشید باشه؟

نور باید به صورت غیر مستقیم یعنی از پشت پنجره به گلها بتابه ،اگه پنجره تون جنوبیه حتما موقعی که ظهره و افتاب مستقیم داره میزنه پرده رو بنداز ،اگه منظورتون نور لامپ ایناست ،دیدم که برای یه سری از تراریوها یا گلهای کوچیک از یه نوع نور مصنوعی که مشابه نور خورشیده استفاده میکنن ولی تابه حال خودم امتحان نکردم ،