2777
2789

من الان نزدیک 200 گرم دارم😎😎 

90 گرم هم فروختم که ان شا ا.. بعد میخرم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هفته پیش ۶۰گرم طلاهامو فروختم الان۲۶گرم مونده😢

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
من دوتا دستبند فروختم برا شوهرم تلوزیون بخرم،الانن باید یه نیم ست و یه دستبند دیگه بفروشم برا ماشینم ...

بااین گرونی اگه طلاهاتوبفروشی دیگه نمیتونی بخری هیچی دیگه😐

روزگاربامانساختی نگذشت؟
60 گرمو ازت چند گرفتن ؟

۲۰میلیون و۸۰۰وخورده ای

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

نمی دونم چند گرمه اما خب یک سرویس ۳ تا نیم ست چند تا انگشتر و چند جفت هم گوشواره و ۲ تا تک پوش همین

(البته به نظر خودم برای یک مجرد همین تعداد بسه)

آسمان فرصت پرواز بلند است ولی...! ...   قصه این است چه اندازه کبوتر باشی
ان شاالله گرم چندفروختی؟

تو ارزونی فروختم ونشد جاشو بخرم حالا هم که پول دارم طلا گرونه اگه اومد پایین میخرم جاشو

رو 120 فروختم

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
واوووو  از کجا اومده ؟؟؟

از اول که عقد کردم وطلا هم ارزون بود هر مناسبت شوهرم برام خرید بعضی وقتا دوتا النگو باهم میخرید بعد همه طلاهام شدن 300 گرم که 200 گرمشو فروختم بعد باز به مرور زمان خریدم

الان 90 گرمشو هنوز نخریدم